Bize hap verin anlatalım

Bunlara vereceksin çoşkuyu,vereceksin coşkuyu.

Ulan eskiden bırak mahkemeyi,polis dedi mi karakol dedi mi korkudan altımıza ederdik.

Bilirdik ki içeri düşmeye gör,haklı da olsan en azından yiyeceğimiz bir temiz sopa kesin cepte.

Şimdi AB dediler,insan hakları dediler,Cmuk dediler.Polis ne etsin,jandarma ne yapsın.Ben bizim arabayı tee zamanında soyan hırsızlara mahallemiz komiserinin bir girişini hatırlarım nezarette.32 dişi birden yerde saymıştık.Pehhh.Ne günlerdi.

geçen gene uyuşturucu konulu başlık açıp bişeyler yaznıştım ama pek ilgi görmedi. bu hap ve uyuşturucu gençleri çok kötü etkilemekte ve kesinlikle bunlara karşı savaşılmalı... bu katil denen ahmakları öldürmekte soruna bi çözüm değil ne yazıkki.. satan başları bulmak şart.. ve nice önlemler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
batılılık budalası çirkin kapitalistler...

Arkadaşlar,bunları asamakla dövmekle kesmekle olmaz.Afyon da çok verimli taş ocaklarımız var,günde 16 saat taş kırdırmalı.Yaşadıkları her güne lanet ettirip,yedikleri her lokmayı burunlarından fitil fitil getirmeli.
YAŞASIN TAŞ OCAKLARI :queen:

memleketime kötü bi şey sölemedin demi laf arasında ...:p

memleketime kötü bi şey sölemedin demi laf arasında ...:p

O nasıl söz,:cyclopsan onca insan ekmeğini taştan çıkarıyor o ocaklar da,onun yerine bu hastaları ocaklara süreceksin,işçiler de şemsiyenin altın da istirahat edecek ve bunlar güneşin altın da ayakta pranga 70-80 yaşına kadar kırbaçla taş kıracaklar.

Bütün sokaklar onların kırıp şekil verdiği taşlarla kaplanacak ve yaşarlarsa 70-80 inden sonra tahliye edeceksin ve bütün sokakları göstereceksin ki memlekete nasıl faydalı olurlarmış görsünler :cherry: :cherry: :cherry:

pardon o zaman tamam senin dediğin gibi olsun....:rendeer:

ne kadar işkence meraklısısın yav.allah senin eline düşürmesin :p

Teveccühünüz :p.
Ben bir kamçılayayım, ondan sonra soralım. 80 yıl hukuk devleti olamadık, 1 yıl (E biraz uzun kırbaçlamak lazım) daha geç olsak farketmez.

teveccüh mü????

puhahahha
zuhhahhah
muhahahha...

yav ben zaten biliyom.niye açıklama yapmamı istedin anlamadım ki..

ben senin kamçılama fikrine gülmüştüm oysa hoştu.....

Ciddiyim o fikirde. Bak hala gülüyor. Millet maçta birbirini parçalayıp deşarj olacağına gider katil kamçılar. Hatta bilet gişesi falan da koyulur. Hem adamlar cezalandırılır, hem de devletin kasasına üç beş kuruş girer. Sonra devlet bilete zam yapar, millet sokağa dökülür.

sen iyiki ağır ceza hakimi falan olmamışsın,yoksa yandı gülüm keten helva.peaaaa

Ciddiyim o fikirde. Bak hala gülüyor. Millet maçta birbirini parçalayıp deşarj olacağına gider katil kamçılar. Hatta bilet gişesi falan da koyulur. Hem adamlar cezalandırılır, hem de devletin kasasına üç beş kuruş girer. Sonra devlet bilete zam yapar, millet sokağa dökülür.

Ooolllmaaaaazzzz.
Tarih boyunca bizim hukuk sistemimiz oldu ve devletler kurduk.Bu gün kendine medeni diyen avrupa hele yamyam amerikadan çooook daha eski ve köklüyüz.
Lütfen kuralları çiğnemeyelim.:cat: :cherry: :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar