Biz Uslanmayiz Arkadaş

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ELLİ KERE SÖYLENDİ YAZILDI ÇİZİLDİ YİNE KASKSIZ MOTORA BİNENLER ÇOĞUNLUKTA AKHİSAR DRAK YARIŞLARINDAN GELİRKEN VİRAJI DÖNDÜM İZMİR YOLUNDA 100 CC LİK MOTOR SÜRÜCÜSÜ DEREYE UÇMUŞ KASKLARI YOKTU,BİRİNİN KAFASINDAN KANLAR AKIYORDU DİĞERİNİN SIYRIKLARI VARDI HERKES TOPLANDI ORDA,ADAMIN BİRİ MOTORLARI İCAT EDENE BASIYORDU KÜFÜRÜ SANKİ ARABALAR KAZA YAPMAZMIŞ GİBİ.HER ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE BAĞLI, MOTORDA OLSA.UÇAKTA OLSA,KAMYON VEYA ARABADA OLSA SANKİ SADECE MOTOR KAZA YAPARMIŞ GİBİ KONUŞUYORLAR. ARTIK YORUM SİZİN.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O icat edene laf eden adama bir iki şey söölerdim ama....

Sanki kendi oraya yürüyerek mi gelmiş...

Kaza bu..Her şekilde olabilir....İyiki orda yoktum....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun ama Valla bu gibi kişilere bişey yazıp çizmene gerek yok. Dinlemeyen insana ne kadar söylersen, ne kadar izah edersen et. Bunlar zaten yolun yolcusular. Onlar sadece ölecekleri virajı bulmaya çalışıyorlar bana göre.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben bu gibi insanlara hiç acımıyorum
mesela siz yanınızda dururken onca nasihate rağmen gidip duvara kafa atan birine üzülürmüsünüz?
ben üzülmem, çünkü kendi seçimi, sonuçlarını bilerek yapıyor

Ümmet bey,
bu arkadaşları keşki mola yerinde yani bu kazayı yapmadan 10 dakika önce yakalayıp da nasihat edebilseydin. Derdin ki ben Türkiyeyi yaz kış gezen biriyim, lütfen Koruma takınız :))
amma etkili olurdu.
Çocuklara geçmiş olsun.
Sana da en uzun yollar dilerim abiyy

yaa abi kask yok kafalarında motor sankı 1000cc racing Basıyolarda Basıyolar.... Ben oyle adama motorcu kelimesini layık gormuyorum... Allah kazadan beladan saklasın hepimizi ama bu tür davranıs sergileyenleride kınıyorum...

Bugün Kanlıca'dan geçiyordum.Beni iki motosikletli artçılı olarak geçtiler.Dördündede koruma namına hiçbişey yoktu.Ben trafikte araçlarla beklemeye başladım ama arkadaşlar ortadaki boşluktan devam ettiler.Tiger'li olan 10sn. sonra aracın birinin sola kırmasıyla yere düştü.Sağdaki boşluktan ilerleyip kazanın yanına gittiğimde motoru kaldırıyorlardı.Biraz durup yardım edebilecğim bişey varmı diye bekledim.Sürücü arkadaş kolunu oğuşturup duruyodu.Bende fazla durmadan ilerledim.Açıkçası korumasız olması sebebiyle bişeyde sormak istemedim.

Kınamayalım bence arkadaşşş:cat:
Dilimiz döndüğünce anlatalım çevermizdekilere.Bizler motor binenler içinde sadece % 20 yiz :cat:
Anadolu nun tamamı koruma diye bir şeyi aklından geçirmemiştir.
Bu topraklar da motor Kültürü azdır, ama Motor çoktur. Keza benim melmeket Düğzce gibi:cat:
Pinmek, gezmek, o özgürlük hissi, o muhteşem bağımsızlık:cat: Bizler bunu daha iyi ve daha çok yaşamalarını sağlayabilirmiyiz?? sorun bu.:cat:

ole ınsanlar varkı ınanamıyorum, sinirlenıyorum. Bu gun sınav ıcın için ıl merkezıne gıttım geldım, gerı donerken 3 arkadasım motorlarıyla ters ıstıkamet gelıyorlardı tam gaz. Baktım yıne ne kask var ne dızlık Allaha emanet durmadım kızdım. Aksam gördum hepsını, nasıl gıdıyordunuz oyle ne kaskınız, korumanız yoktu dedim. Adamların cevabı ne kaskmı ne kaskı, kendıne guvenemıyosan bınmıcen bu alete cevabını aldım akabindede aptal! bir sırıtmayla. Şok oldum yaa.. Ne dıyelım arkadaslar warın siz düşünün. Yok ciddiyetını anlatamıyosun adamlar kaskı tek soğuk havada ısınmak ıcın takıyorlar.

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız valla.Ben hergün full korumalı motora biniyorum ve mahallede iki üç motorlu!!!! daha var ne kask ne koruma tanımıyorlar,sivil rambolar sanki.Dün biri gelip abi sen bu sıcakta böyle terlemiyormusun diye sorunca ( imamın kayığına binip ıslanmaktansa böyle terlemeyi tercih ederim) deyince salak salak yüzüme baktı garibim.

Peki benim anlamadığım polis neden ceza yazmıyor??? Diğer ülkelerde (k a s k takılması mecburi olanları diyorum) polis takır takır basıyor cezayı. 1 ceza yesin, k a s k parası çıkar zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar