"Biz mi 2023'e Yoksa 2023'mü bize" Herkese İyi Seneler (Düzenlendi)

Motosikleti
D400
2023 e zamlarla girdik yani 2023 bize girdi.

herkese iyi yıllar demek isterdim ama pek mümkün gözükmüyor.

Motosikleti
Yok
Herkese iyi seneler diliyorum, ama pek bir şeyin de iyi olacağı yok bu ülkede, bunu da biliyorum.

Super Moderator
Evet, Noterden de bi güzellik gelmiş.. Artık alıcı/satıcı arasında noter masraf pazarlıkları da başlayacak gibi gözüküyor.

PlELC.jpg

Kaynak

Önceki kaçtı ki? Bizim hükümet tekel olmayan marketlerdeki fiyatlara savaş açarken tekel konumundaki TÜVTÜRK, noter vs'ye dokunmuyor.

Super Moderator
Önceki kaçtı ki? Bizim hükümet tekel olmayan marketlerdeki fiyatlara savaş açarken tekel konumundaki TÜVTÜRK, noter vs'ye dokunmuyor.

Noter 400 küsürdü işte, x2 yapmislar. Ne kadar güzel herkes istediği gibi x2 yaparken, olan yine her zamanki gibi Halk'a oluyor.

Üç harfli marketler tekel değil, alternatifleri var. Hükümet bunlara savaş açtı. Noterin, TÜVTÜRK'ün, doğalgazın, elektriğin alternatifi yok. Hükümetten ses de yok.
Ya TÜİK yıllık enflasyon %60 dedi, hükümet yeniden değerlendirmeyi %100'den başlatıyor. Bu TÜİK rakamları bir tek memur işçi maaş zammına mı işliyor?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Merhaba Lozanin gizli maddelerinin gecerliliginin bittigi yil olan 2023. Artik sirtimizdaki yukten kurtuldugumuza gore, kazma kurek alip yarin degerli madenleri cikartmaya baslayabiliriz.

Oncelikli olarak ziktiryum, hassigdiryum ve yumiyum rezervlerine ulasmaliyiz.

Yıl 2023 olur olmaz hemen borla çalışan togg sırasına yazıldım. Ekonomi 2023 olunca bir anda düzeldiği için arabayı da ucuza getirdim. Bizim mahallede bi abi var togg fabrikasında çalışıyor, 150 bine borlu araba sırasına soktu bizi. Allah ondan razı olsun

(Tecrübelerime dayanarak anlamayanlar olacağı için uyarı: bu gönderide geçen olaylar tamamen hayal ürünüdür.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar