Biz de kebap turu yaptık

Motosikleti
Moto Guzzi Mandello Aviazione Navale 2023

Pazar günü motorla önce işe oradan da hanımın köyüne kısa bir tur yaptım. Malum çöl sıcakları yeni bitti. Ben de sezonu açmış oldum. Benim sezonum size göre biraz daha farklı oluyor. Temmuz, Ağustos, Eylül kapattığım kontağı ancak çevirebildim.

Köyde bir kayınbiraderin yanında çay kahve içerken diğerinde meşhur Balcan Kebabına davet edildim. Olmazsa olmazımız. Yemeğe katılmadan önce çevre köylerde küçük bir tur attım. Ama sonbaharda her yer sapsarı. Çölde geziyorsun sanki. Hiçbir albenisi yok. İlkbaharda her rota daha keyifli oluyor buralarda.

Orada Isparta'dan Dr. dostumuz Mustafa Bey' le kısa bir motor sohbeti geçtik. Kendisi Duke 390' dan 1290 SAS' a hızlı bir geçiş yaptığını söyledi. Dönüşünde yeni motorunu teslim alacakmış. Hayırlı uğurlu olsun... Allah sağlıkla, keyifle, güvenle sürmeyi nasip etsin.

Beni defalarca uyardı. Yağmur yağacak gibi. İnşallah yağmura yakalanmazsın şeklinde. Mübarek adammış. Tahmini tuttu. Dönüşte çevreyolu girişinde yağmura yakalandım. Revit montumun su geçirdiğini tekrar test etmiş oldum. Hava sıcaklığı da 25' ten 15 dereceye düşmüştü. Eldivenlerim de yazlıktı. Çok üşümeden ve çok ıslanmadan eve döndüm.

Mevsim şartlarını dikkate almak önemliymiş. Bir de telefon tutacağı ve çanta ihtiyaç. Benim motorda çanta işi biraz sıkıntılı. Telefon tutacağını çözelim. ona da bakacağız. Kebap fotosu da gelirse paylaşırız.

Son düzenleme:
Afiyet bal şeker olsun , çöl sıcakları yeni bitti derken İstanbul'da mötümüz donuyor yav iki haftadır , ah kafam ah Mersin Limonluk da Türkiye nin en güzel coğrafyasında mis gibi yere göçmedim fırsat varken 😒

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Afiyet bal şeker olsun , çöl sıcakları yeni bitti derken İstanbul'da mötümüz donuyor yav iki haftadır , ah kafam ah Mersin Limonluk da Türkiye nin en güzel coğrafyasında mis gibi yere göçmedim fırsat varken 😒
Beni 2 sene önce Mersin'de bir meyhaneye götürdüler, oradaki kadınların güzelliğini anlatamam. Muhteşem bir yerdi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle deme, Çorum dünyanın merkezi, aşkın başkenti, sevginin filizlendiği yer :)
Çorum öylesine geldi aklıma..Yoksa bildiğim bişey yok...Çorumlulardan af istiyorum... :)
Ama 90 lı yıllarda çorumun sosyal evleri o kadar meşhurdu ki ankarada günübirlik seyahatler düzenliyordu arkadaşlar :)
Hakkını da yemeyelim...

Motosikleti
Moto Guzzi Mandello Aviazione Navale 2023
Limonlu çok güzeldir. Arpaçbahşiş ve Ayaş da güzeldir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaw o yörenin insanları yanlış anlamasın, gönül koymasın ama Mersin, Adana, İskenderun taraflarında hakikaten muhteşem güzellikte kadınlar var.
Esmer seviyorsanız olabilir. Bence her konuda yönünü kuzey ve batıya dönmekte fayda var. Güney ve özellikle doğuya gitmekte ısrarcı olmamak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizimki de 3 aydır yanıyordu işte. 15-20 derecelerde sürmek 30 dereceden yüksek sıcaklık ekipmanla birleşince dayanılmaz oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar