Bitmiyorlar arkadaş :)

bizim burada o kadar motorcu toplansa yürüyüş yapsak. durum şu olur kameranın önünden eçen her 4 motorcudan biri tek teker yapmaya kalkar. diğeri arka tekerini kaldırmaya kalkar. böylece kara bir tarih olarak gazete sayfalarında yer bulur

bizim burada o kadar motorcu toplansa yürüyüş yapsak. durum şu olur kameranın önünden eçen her 4 motorcudan biri tek teker yapmaya kalkar. diğeri arka tekerini kaldırmaya kalkar. böylece kara bir tarih olarak gazete sayfalarında yer bulur

Hahahahaha alem adamsın ya ama bu dediklerine sonuna kadar katılıyorum elin gavurları nasıl hizalı nizam sürüyorlar ibret almak lazım :p

bu kadar adam toplansa motorları elle iterek götürse ve herkes pankart açsa benzin alacak paramız yok diye. gerçekten güzel olurdu :D

Arkadaslar,
bu gördügünüz motorcularin hepsi sürücü kurslarinda profesyonel egitimden gecip ehliyetlerini almis
kisiler.
Dolayisiyla kisisel becerilerinin gelismesiyle birlikte karakter ve trafik ahlaki da buna bagimli olarak gelisiyor.
Farkindaysaniz kamerayi görünce en taskin hareket olarak zaman zaman yüksek devirde motor egzoz gürültüsü
duyuyorsunuz. Bu kadari da böyle bir organizasyonda sanirim hos görülür.

Türkiye'mizde böyle bir girisimde bulunmak simdilik hayal olsa gerek lakin yukarida da arkadasimizin belirttigi gibi vahim
neticeler dogurur.

Tekere kalkmayı bırak el salamaya çalışırken düşenler bile yeter haberlere.. "Geri zekalı Motorcular Yine Yaptı Yapacağını"

aynen yılını hatırlamıyorum ama antalyada 100 kişilik(yanlış hatırlamıyorsam) apaçi topluluğu buna benzer organizasyon yapalım demişler bi görsen fiyasko ne kafada kask ne ayna nede korumalar tek teker şov sonuç kaza sakatlık ve ölüm..

aynı şekilde kemerde çok görüyorum 20 kişilik honda shadow , yamaha drag star chopper tarzı motosikletleriyle turlara çıkıyor adamların elini öpesim geliyor ful+ ful deri giysiler tam korumalı kask dizlik eldiven vs..

Sonuna kadar sabirla izledim..
Bu Video Almanya da cekilmis..
A7 de.. Hamburg tarafinda bir otobanmis..
Tanimam etmem..

Sonuna kadar sabirla izlememim sebebide "ülem hadi biriniz gazi acip aralardan kayin"
Yapmadi okadar motorcunun hicbirisi.. :pale:
Bu konularda seviyorum bu Alamanlari..

Simdi konuyu acip bizde böyle birsey yapalim diyen arkadasa sorayim..
Türkiyede bukadar motorcuyu biraraya zaten getiremessin..
Bu bir..
12843 ü birak..
SEn sadece 128 tanesini biraraya getirdin..
Olacaklari düsünebiliyormusun????? :pale:
Ben olacaklari tahmin edebiliyorum.. :pr::pr:

Videonun ikinci bölümüde varmis ama oda kesinlikle bu birinci kadar hicbir ekcin olmayan birseydir..
Onun icin seyretmiycem..:)

Son düzenleme:
burda olsaydı en arkadan taksi ve minibüs şöförü aralarına dalıp müşteri kapmaya çalışıyor olurdu :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Remzi senin bu adamlari duymus olman lazim.
Bu motosikletciler rastgele biraraya gelmis bir gurup degil.
Moso veya adi aklimda oyle kalmis bir organizasyonun elemanlari.
Kuzey bilmemne kilisesi mudavimleri.
Senede bir kac kez farkli yerlerde toplaniyorlar.
Bildigim kadariyla uye sayilari 30binden fazla.

Kendinizi o kadar da küçültmeyin :)

[yt]Am_k5ZuWY4A[/yt]

Tamam bazı gerçekler var haklısınız ama bu kadar da yerden yere vurmayın. Burada o şekilde sölediğiniz gibi toplu sürüş kurallarına uymayan kişilerde vardır muhakkak okuyorlardır da.. Siz bu şekilde konuşmaya devam ettikçe

--ADIMIZ ÇIKMIŞ DOKUZA İNMEZ SEKİZE
düşüncesiyle hareketlerine devam ederler.

Yıkıcı değil yapıcı olmanızı tavsiye ederim..

Saygılar..

Son düzenleme:
o değilde,
Herkes 60'la giderken, en sağdan çiuvv diye uzamak nasıl olurdu acaba :p :p

motosikletin araçtan sayılmadığı ülkemizde, motorcular içinde küçük cc'lerin araç sayılmadığı ülkemizde, küçük cc'ler içerisinde çinlilerin araçtan sayılmadığı ülkemizde böyle bir organizasyon yapılmaz.

aralarında çok az denilecek kadar cup ve scooter var diğerleri 250-1300cc lik makineler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Bence bütün iş polislerde bitiyor.. Eğer o polisler onları guruplara bölüp eskortluk etmese sonuç aynen böyle olurdu...

Hadi 1.000 tanesi akıllı akıllı sürüyor geriye kalan 11.000 tanesi ?? Bence imkansız :mrgreen:

Coniler iş başında.

http://www.youtube.com/watch?v=qFiOITXtRVM&feature=related

ayakta şov yapan şahane ya..

güzel görüntü, bizimkiler olsa tek teker yapar, Antalyada 28 ekim etkinliğinde tek tekere kalk sonra durama öndeki motosiklete çarp ve kaç, şerefsiz çıkar mutlaka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar