bitmeyen yollar

aslında bu pazar NEZİĞ GÜRHAN ve ben bir gezi yapacaktık busefer neyazıkki nezih bizim ile gelemedi bende GÜRHAN ile sabah 10:30 da konya altında buluşup geyik bayırına doğru yolacıktık

gürhan ile orman yoluna girince neşemiz yerine geliyor

heryerde bir su ile karşılaşıyoruz buda bizim işimize geliyor bol bol serinleme fırsatı yaşıyoruz

burada gürhan la mola verip yemeğimizi yiyiyoruz

bir müttet tırmandıktan sonra bizi sümbül tarlası karşılıyor

burada gördüğümüz birine bu yolun nereye cıktığını sorduk ve bize birinin kumlucaya diyerinin ise saklıkent e gidiceğini söylüyor bizde gürhan ile kumlucaya gitmeye karar veriyoruz ve uzun bir inişe geçiyoruz

kumluca barajına ulaştığımızda hava kararmaya başlamıştı

hava iyice kararmış ve biz hala orman yolundaydık

kumlucaya geldiğimizde saat 21:30 olmuştu buradanda antalyaya gittik yaklaşık 230 km lik bir yol yapmıştık

buda günün ağacı

kıskanıyorum walla.. en sonunda satıp alacağım bi enduro/cross, düşeceğim yollara...

crato' Alıntı:
kıskanıyorum walla.. en sonunda satıp alacağım bi enduro/cross, düşeceğim yollara...

neden olmasın bence al birtane endurocu için enduro özgürlük demektir

muhteşem gezi, yazın inşallah bende toroslardayım belki karşılaşırız, ama ben daha doğuda olacağım, paylaşım için teşekkürler:)

gcc_ondr' Alıntı:
muhteşem gezi, yazın inşallah bende toroslardayım belki karşılaşırız, ama ben daha doğuda olacağım, paylaşım için teşekkürler:)

geldiğinde haberimiz olsun belki buluşuruz birlikte yaparız birşeyler

BBRR arkadaşım evet kesinlikle bulaşıcı birşey ama insanın içinde birazolsun taşıyıcı hastalık bulunması lazım

ahhhhhhhh gerçektende çok güzel fotoğraflar keşke benimde bir motosikletim olsa bende dağa bayıra çıkarak hem motosiklet tutkusunu doya doya tadsam hemde stres atsam. ahhhhhhh ahhhh:)

Tarz konusunda ağırlıklı olarak cruiser taraftarıyım ama bu geziler ve yapım Enduro'ya doğru bir meyil almaya başlamadı desem yalan olur.Süper gez<i fotolarınızı her zaman gıptayla izliyorum.:cat:

güzel gezi olmuş.
bu resimler ile gerçekten insan enduroya özeniyor.enduro üreten firmalar reklam yapsalar ança bu kadar etkili olurdu.

Bitmeyen Yollar 2

Selam Arkadaşlar, selam Yücel
Tozlar hala gözlerimde, motor gürültüsü hala kulağımda, gezinin tadı da damağımda kaldı. Bitmeyen Yollar başlığı bence yerine tam oturmuş.
Bir kaç tane fotoğraf da ben koymak istiyorum...

hepinize teşekkürler arkadaşlar mutlaka devamı olacak bu gezilerin
MİRRORSİDE GÜRHAN arkadaşım resimlerin güzel dağa bende koyacaktım ama vaz geçtim şimdi anladınmı yana yakına camlı enduru kaskını neden aradığımı

silves' Alıntı:
hepinize teşekkürler arkadaşlar mutlaka devamı olacak bu gezilerin
MİRRORSİDE GÜRHAN arkadaşım resimlerin güzel dağa bende koyacaktım ama vaz geçtim şimdi anladınmı yana yakına camlı enduru kaskını neden aradığımı

Ben bu hafta geniş bi gözlük alcam, üstümü başımı yırtıp delen böcekler hiç de sevimli değil. Fotoğrafları koymaktan niye vaz geçtin, bence koymalısın, bu ara ben fotoğraf eklemesini pek beceremedim. Görüşmek üzere.:cat:

biliyormusun mutlu motosikletçi nasıl anlaşılır. dişlerinin arasındaki sineklerden belli olurmuş onun için sineklere böceklere fazla kızma
görüşürüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar