Bitlis te polise hain tuzak! 5 ŞEHİT

Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola tuzakladığı bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Meydana gelen patlada, 5 polis şehit oldu, 3 vatandaş hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Tam bir infiale yol açan olay sonrası BDP'nin de aralarında bulunduğu tüm partiler, saldırıyı kınadı.
ŞEREFSİZLER

ALLAH hepsine gani gani rahmet eylesin.çok üzüldüm. mekanları cennet olsun

Teror her daim bir suc ve kotuluk. Ama bu olaya her daim mikrofonlardan vah vah cok vahim kiniyoruz diye bos konusan ve resmen goz yuman devlet yoneticilerinin yaptigi bu dunyadaki en buyuk Gunahtir. Olen 8 kisinin hesabini bu dunyada olmasada, ahirette verecekler.

BDP nin de olayı kınaması enteresan, çok üzüldüklerini sanmıyorum, geçenlerde tv de tüm mayınları TSK nın yerleştirdiğini söyleyen parti üyeleri vardı, vahşeti kabullenmek istemiyorlar, sivillere birşey olunca olayı TSK'ya yüklüyorlar, çatışmada bir sivil ölsün hemen asker polis kurşunu diyorlar, bombalı büyük şehir eylemlerinde ses çıkarmıyorlar, en esef verici olay bu ülkede terörist cenazelerinin sloganlar, apo posterleri, pkk pankartları eşliğinde gövde gösterisi şeklinde mezara gönderilmesidir, buna izin veren devlete yazıklar olsun, AB ülkelerinde Amerikada böyle saçma sapan olaylara izin verilebileceğini hiç sanmıyorum, EL Kaide terör örgütü üyeleri Amerikada Avrupada bunların yaptıklarını yapsalar müebbetlik olurlardı, adamlar el kaidecileri hangi ülkede tespit ederlerse orada anında operasyonla vuruyorlar, biz bunu yapamıyoruz ama hiç değilse ülkemizdeki terör örgütü yandaşlarını vatan haini ilan edip Irak'a sınır dışı edebilsek olmaz mı?

Son düzenleme:
Büyük devlet olmak yumruğu masaya vurmakla büyük kararlar almakla olur. Abd, Çin, vs bakın egemenliğine tehdit değil daha T sinde önlem almayı can alanın canını acımadan almayı kısasa kısas demeyi çok iyi biliyorlar kimsede gık diyemiyor eleştiremiyor.

Hukuk denilen insan hakları denilen şeyleri sadece bize kabul ettirmeye çalışıyorlar. Böyleliklede terör suçu işleyen adam öldüren masum insanları katleden tüm Türkiyeyi sindirmeye çalışanlara tatmin edici caydırıcı bir ceza veremiyoruz en kral verebildiğimiz ceza ömür boyu ağırlaştırılmış hapis ama o da genel aflan veya yaş sınırlamasıylan iyi hallen vs.indirilmekte.

Sonuç olarak benim Devletten tek isteğim 1 veya 1 den çok insanın ölümüne neden olan hatta teşebbüs eden teröristlerin yakalanan faillerini idam cezası ile yargılanması.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BDP nin de olayı kınaması enteresan, çok üzüldüklerini sanmıyorum, geçenlerde tv de tüm mayınları TSK nın yerleştirdiğini söyleyen parti üyeleri vardı, vahşeti kabullenmek istemiyorlar, sivillere birşey olunca olayı TSK'ya yüklüyorlar, çatışmada bir sivil ölsün hemen asker polis kurşunu diyorlar,

Bunu geçen ay zaman gazetesi baş sayfada yayınlamıştı.
Haberlere konu olmuştu hatta.

.........................................

(diyecek çok şey var ama diyecek birşey bulamıyorum)

Bunu geçen ay zaman gazetesi baş sayfada yayınlamıştı.
Haberlere konu olmuştu hatta.

artık bence kangren halini almış bu durumdan kurtulmanın tek yolu o cahil yandaşları sınır dışı etmektir, gitsinler kürdistanda istedikleri gibi yaşasınlar, beyinleri yıkanmış o kalabalığın yola geleceği yok, ne yaparsak yapalım boş, sonuna kadar suistimal, bedava vergisiz yaşamak, kaçakçılıktan zengin olmak hayatta en büyük amaçları ...

sunî gündem yaratmak için 8 kişinin canına kıyılmış sanki , demek geldi içimden...

allah rahmet eylesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
terör nedir ?

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  KURALLAR
1.2.18 Politik, siyasi ve dini konuların konuşulması Konu Dışı forumu dahil yasaktır
8.1. Motosiklet harici konuların ve sohbetlerin paylaşılması için oluşturulan konu dışı forumunda dahi siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda ve kişisel başlıklar veya tartışmalar yapılamaz. Konusu ne olursa olsun tartışma yaratacak ve ortamı gerebilecek başlıklar açılamaz, açılan başlıklarda kişisel tartışmalar yapılamaz. Bu tür başlıklar uyarısız silinir
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Allah gani gani rahmet eylesin ...Ne diyelim ne desek yalan ailelerine başsağlığı diliyorum....Neyin ne olduğu ve kimlerin de kimler olduğu zaten belli değilmiydi...Çok acı çookkkkkk....

reis imzan üzerine yazıyorum merakımdan ne oldu ??? altay motordan şikayetin nedir???

---------- Post added at 00:06 ---------- Previous post was at 00:04 ----------

......................................

reis imzan üzerine yazıyorum merakımdan ne oldu ??? altay motordan şikayetin nedir???

mondial parçasını bana keeway parçası diye verdi olmazsa getirirm demiştim ... olmayınca değişmek istedim değişmedi yerine başka malzeme almak istedim vermedi... konu bu...

Her ülkenin başında bu kadar sorun var mı acaba?En önemlisi de böyle sorun varmı?Kürtler resmen ülke sınırlarımız içinde özerk bir devlet kurmak istiyorlar.Arkadaş neden illa Türkiye gidin kuzey ırakta kurun gidin suriyede kurun gidin iranda kurun.Ya da hiçbir yerde kurmayın oturduğunuz yerde oturun kim size karışıyor.Ama amaç bu değil biliyorum amaç hak ve özgürlükler değil ki türlü pis işler var işin içinde bunlarda 30 yıldır zaten konuşuluyor ama olan yine benim asker kardeşlerime oluyor,şehit annnelerine babalarına oluyor.Pis bir olayın kılıfı barış ve demokrasi olamaz.

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. O dağı neden kafalarına geçirmiyoruz anlamıyorum. Girelim 100 bin askerle işgal edelim q. dağını. :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
terror diye birşey yok,bölgede bir aşiret isyanı vardır kendi ülkeleini kurmak istiyor bu aşiret.Terror diye geniş anlamlı bir yaklaşımla laya yaklaşırsak böyle bir 30 yıl daha çözemeyiz.Olay kürt aşiretlerin türklere açtıgı savaştır.Tek çözüm aşiretlerin tamamen yok edilmesidir tarih 100 yıl sonra anca ermenilere yapılan soykırım gibi anar gider bakın ermenistanla sorun kaldımı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar