Biten askerlik Başlayan hayat

Herkeze yeniden merhaba arkadaşlar Askerliğimi bitirip yeniden aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Değerli motor tutkunlarına selamlar.Adminlerimize de merhabalar ve başarılar . tekeriniz düz bassın.:bounce:

asker bitirene ne denir hayırlı olsunmu :cherry: aramızda görmekten mutluluk duyarız hayırlı olsun :)

teşekkürler DEISIS. Rabbime şükürler olsun gldik. Allah askerlirimizin yardımcısı olsun.

vay hoşgelmişsin :) benimde abim askerde herkese kolay gelsin valla, zor tabi :)

Jandarma Cezaevi. Niğde E tipi kapalı cezaevinde yaptım. 15 aylık zaman diliminin 12 ayı boyunca bil fiil yeri gelen günde 13 saate ulaşan nöbetler tuttum.En çok ailemle, motorumu özledimişim.

Bana şu dünyada paradan daha değerli bir kağıt parçası nedir diye sorsalar emin olun ki Teskere kağıdı derdim::miiz::

öyle kuru kuru merhabayla olmaz.Nerde pidemiz nerde kolamız ::dpac::

img4.jpg

4e077kola-diyeti-zayiflama-kola.jpg

bunlar sana o zmn Afiyet olsun.:)

inanın kendime bile ya bitti diyip şunu yapim şunu yiyim demedim. çünkü bittiğine ne sevindebildim ne üzülebildim. hayatın cilvesi.

Jandarma Cezaevi. Niğde E tipi kapalı cezaevinde yaptım. 15 aylık zaman diliminin 12 ayı boyunca bil fiil yeri gelen günde 13 saate ulaşan nöbetler tuttum.En çok ailemle, motorumu özledimişim.

oy oy zormuş . Tuttuğun nöbetler günahlarına kefaret olur inşallah dostum. Bende jandarmaydım İstanbul Balmumcu Sosyal tesislerinde elhamdülillah çok rahattım. Ama motive olman için sana şu müjde yeter heralde:

"Üç kişinin gözünü cehennem ateşi yakmaz: Allah yolunda kaybedilen göz, Allah yolunda nöbet bekliyerek geceleyen göz, Allah korkusundan yaş akıtan göz"[Ravi: Hz. Ebû Hüreyre (r.a.) (Ramuzul Ehadis)]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, şimdi atacağın adımları dikkatli at, hayat zor.!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar