BITCOIN çılgınlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

''

"önümüzde Blockchain gibi âdem-i merkeziyeti kuvvetlendiren, merkezi yapıların (devletlerin) nam-ı hesabına gelişen teknolojiler olacak"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben takip ettiğim yorumlardan ve grafiklerden gördüğüm kadarıyla, dip noktası 8000 - 9000 gibi gözüküyor. O fiyatları da ancak anlık görür gibi. Flash crash dedikleri ani düşüş ile görür. 8000 altına inerse evet o zaman sıkıntı var, 2013'ten sonra olduğu gibi 2 yıllık bir durgunluk yaşanabilir.

Ethereum daha bir sene BTC'nin yerini alamaz. Geçen ay cryptokitties diye bir oyun çıkmıştı piyasaya, Ethereum ağının güvenilirliğini bitirdi. Ağ kilitlendi, 2 gün transfer yapılamadı. Yaklaşık 6 ay sonra Ethereum bir fork yapacak ve sistemini geliştirecek, POS dedikleri sisteme geçecek, madenciliği bitecek. Belki ondan sonra Ethereum, Bitcoin'i tehdit edebilir. Diğer yandan Bitcoinde geliştirmelere devam edecek.

Ama ben Bitcoin'in yerini alacak koinin daha piyasaya çıkmadığını düşünüyorum.

birden bu başlık aklıma geldi.Komputus ne oldu bilader sizin bitcoinlere ?

hala elimde tutuyorum haa 100.000 usd olunca satacam,bu yaz olmadı :( ama eninde sonunda olacaktır,sınırlı sayıda ne de olsa khekehe

Bitcoin , sanal para ayağına bizim gibi gariban ülkelerin zaten kısıtlı beyin gücünü ve enerjisini buna yönlendirip sonrada birden çöpe çevirip bizi iyice dibe itecekler.
Bu oyuna gelmeyelim kardeşlerim , biz bu oyunu bozarız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
birden bu başlık aklıma geldi

hoş geldin

"Aralık 2017’de $19,783 ile tarihi rekorunu kıran Bitcoin Perşembe günü yaşadığı düşüşlerin ardından bu değerine göre %68 kayıp yaşamış oldu."

Forumdan Uzaklaştırıldı
(ツ);4396214' Alıntı:
hoş geldin

"Aralık 2017’de $19,783 ile tarihi rekorunu kıran Bitcoin Perşembe günü yaşadığı düşüşlerin ardından bu değerine göre %68 kayıp yaşamış oldu."

hoşgördük,

fakat insanları zirveye çok yakınken uyarmam takdir edilmeliydi..görüyorum ki kimse takdir etmemişş.. yazıklar olsun :(

Forumdan Uzaklaştırıldı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çok zarar eden var mı gençler? Yaranıza tuz basmış gibi olmayayım.

'-'

"ABD, Malta hükümetinin Rus şirket Goznak tarafından basılan 1,1 milyar dolarlık sahte Libya parasına el konulduğuna ilişkin duyurusunu memnuniyetle karşıladı"

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Geçen hafta benim PC ye monero kazdırdım, ryzen 3 1200 işlemci bir günde 70 kuruş falan kazdı. Bilgisayarın Yaktığı elektrik 1 lira küsür zaten.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eğer bu coin olayları böyle konu ile ilgisiz forumlarda bile konuşulduysa aşırı yükselmiş birilerinin elinde patlayacak demektir.

2014 başlarında mining yapmıştım, tam ben minerı kurdum ekran kartlarını alıp çalıştırmaya başladım o zaman da feci düşmüştü, sonra elimde tuttum, 2017 başındaki yükselişte satmıştım. mining için aldığım ekran kartlarının falan parası çıksın, çıkmasa da bu ekran kartlarını insanları alıp oyun oynuyor bu da benim oyun zevkim sayılır kurcalamak deyip girişmiştim, hiç para verip bitcoin almadım yani.

Ettiğim karlarla hasanpaşa'daki mağazaları dolaşıp fiyatına fazla takılmadan bedeni uyanı alırım şeklinde motosiklet ekipmanları almıştım. Kısa süre de olsa fakir değişmişim gibi hissettirmişti.
Hala elimde 500 dolarlık kadar az miktarda coin var, satmayı düşünmüyorum, bir motor parası olana kadar ellemiycem.

Motosikleti
D400
su bitcoin olayından zerre anlamıyorum.

mining sonucu kim fiziki ne elde ediyor da para kazanıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar