Bisiklette olsa iki teker tutkudur 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Aktif bisiklet kullanan biri olarak İstanbul'dan an be an takip ettim.

Elli tane farklı kanal ve web üzerinden çeşitli atraksiyonlar olur düşüncesiyle, ajan gibi tüm görüntülere baktım.

Güzel yarıştı.

Bende 3-4 senedir bursada hafta sonları 60-70 km geziyorum.Geçen Bayabi açılmışım Ana yola çıkınca nerde oldugumu anladım :D
Bunlar gittiği yollar bayır ve dik oluo işkence olur kondisyonu olmayana.
Televizyonda denk gelince izliyorum arada eglenceli oluyo :)

Bodrum-Milas havalimanı sonrası E-5 asfaltı gibi aslfalt düz ayak finishe kadar, işte tam orada yüzlerde bbir tebessüm olmuştur :)

Geçen gün, şirketten Pro.bir arkadaş İstanbul'dan İzmir'e pedal çevirdiklerini anlattı yer yer 100 km/h hızı geçiyorlarmış. Keyifle ve şaşkınlıkla dinledim.

O anlatırken aklıma düz yolda 90'ı geçmiyor ne yapmalıyımcılar geldi, gülümsedim.

senelerce bisiklet kullandım hatta öyle bir ayak adalesi olmuştuki bende bi ara bady salonunda ayak presste agırlık kalmamıştı üstüne ekstra bi arkadaşı cıkarmıştım :D
taki motosikletle tanışıncaya kadar çok başka bişi bisiklet en azından etrafı izliyebiliyosun motorda hür dikkat gitmek bayıyıo...
100km fln cok iyiymiş ya düşüncesene scuterle taba gaz otobanda gidiyosun yanından bisikletle adamın biri geciyo ilk kavşakta benzin deposuna izmariti at yaya devam et :D

12 kiloluk dağ bisikleti ile şuana kadar 73küsür gördüm. -Tabiki düz yol değil:)-

Elemanlarda 9 kilo veya altında nerdeyse full carbon aletlerle, dakikada minimum 100 pedal döndürmeyle az bile yapıyorlar.

Aşağıdaki elemanlardan profların neler yapabileceğini düşünün artık!!!

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Aynı yarışın 46.sında Sakar inişinde 132km/sa yapmışlardı. Görevli olarak bayrak sallıyordum yanımdan mermi gibi geçtilerdi. Teey teyy...

Böylesi daha zevkli beh :pl:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151466479659346

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar