İlk bisikletim mountaınbike ve hep aynı tip kullandım alışkanlıkdan dolayı. Tercih sebebim dayanıklı ve sağlam olması memleketin yolları malum bazen kaldırımlar dışında toprak alanlarda dağda kırlarda falan da kullanırdım tek tekere kalkardım
çok km yaptım bir kaç hafif düşme ve bir de kaza dışında :salut:ciddi problem yaşamadım. ciddi sonuçlar doğurabilecek tehlikelerden bir çok defa teğet geçtim ( şükür yaşıyorum) benden kaynaklanan hatalardı bunlar..

r

zamanla tecrübe yapıyor insanda:cat
ulaştığım en yüksek hız 55km oldu o da rampa aşağı 18.vites:cherry: bisikletim hala duruyor revirde. motor alacağım için yaptırmayı düşünmüyorum
Racıng metal eşşeklere olan tercih sebebim; (dağ bisikletinide hızlı kullandığım için iki haftada bir tamircideydim )
Malumunuz istanbul trafiği, gideceğiniz mesafeyi kısaltıyor racıng hastalığım yani hızdan dolayı (kontrollü tabi) racıng motorlar hem hızlı ham hafif hem de kontrolü kolay deniyor (tecrübeli arkadaşlardan forumlardan edindim yoksa bir motor kullanmışlığım yok yani)
bisiklet ile çok tecrübem oldu en azından riski ve tehliklerini biliyorum yaşadım...
+ olarak direksiyonum çok iyidir :bounce:. Bu arada 26/05 deki direksiyon sınavı için bir kaç defa şu makinanın nasıl kullanıldığını gösterecek olan arkadaş var mı?:rendeer: inşallah sınava scooter getirirler yoksa..:farao:
şimdiden tşk