Bisikletle 107mph hız REKOR (ama sonu kötü bitiyor)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bunu geçerim ama sonum noolur bilemem :D :)P)

ya benim anlamadığım 170 kmh yapmak için yaklaşık olarak 250 cc ve 20 bg olması lazım...bu adam 1 bg kaç cc bilmiyorum ama yine iyi basmış :)

evet orda güzel basılır basılmasına ama adam bize bu işin sonunda ne olur diye merak edenlere birşey göstermiş oldu

kendi düşen ağlamaz derler ya aynen ole olmuş kask yerine füze başlığı takarsan rekora dayanmıyacak bisikleti bayırda zorlarsan olanlar çokda şaşırtıcı değil.

Bu nispeten eski bir video. Detayını cok bilmiyorum ancak o is icin kullandıgı donanım tamamen abes. Adamı tanımasam turk derim, o derece. Prototip bisiklet kategorisinde deneme yapıyor diyecegim, kadro dısındaki donanımlar prototip gibi durmuyor. Neden gidip de oyle bir ön maşa seçmişler; tamamen saçmalık.

Bu işin daha moderni (en azından daha 'olması gerekeni') nasıl birşey diye merak ediyorsanız:

Markus Stöckl'ün 210 km/h denemesi:
http://www.redbull.com/en/ArticlePa...on#page=ArticlePage.1190295572051-990832854.0

Yukaridaki sitede de var videosu. Youtube icin: http://www.youtube.com/watch?v=gYrd5qwzPrA

Bu da kullandıgı bisikletin bir baska fotosu. Intense M6:
m6_side.jpg

Iki adamın kullandıgı bisikletler arasında bayagı bir fark var gordugunuz gibi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekürler.Zaten at arabasını salsanız oradan 100 yapar:)

Moderatör
Kask özel olarak tasarlanmış, rüzgarı yarması ve hızı düşürmemesi için. Fakat kafasından çıkmaması için birşey düşünmemiş olmalılar ki, fırlayıp gitti. O dağdan inmek gerçekten büyük bir cesaret ister..

ben bi deneyeyim bakayım 170 yapılıyomu :)
yuhh kardeşim ben innovayla yapamıyorum 170 :):):)

adamın sucu yoq walla bisiklet gitse gidecek daha
:pr: bisiklet dayanamadi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar