Bisiklete Elektrik motoru Takmak

AslındaTürkiye ye getirilen elektrikli bisiklet aküleri en kalitesiz olanları.
Bunların kalitelisini getirdiklerinde fiyat çok yükseliyor.Şu aşağıda lingini verdiğim firma gerçekten kalitaeli olan malzemeleri getirtiyor.
http://www.ikiteker.com.tr/default.asp?git=1
2 saatlik sarj ile 12 gün kullanılabileceğini belirtiyor.

12 gün(!) olduğuba emin misiniz? O zaman fosil yakıtlı araçlara gereksinim duymazdık:)
Nükleer batarya kullanan bir elektirikli bisiklet olduğunu sanmıyorum:)

Pardon aklımda yanlış kalmış:p 2 ay kullanılabiliyor yazıyormuş:)
firmanın yalancısıyım:p
http://www.ikiteker.com.tr/default.asp?git=9&urun=62132

:))) Bir yanlışlık olduğu ortada:) "36 V 10 AH"bir bataryayla ne kadar uzun yol alabilirsiniz ki :)bataryanın kapasitesi belli bu imkansız hem de bu fiyata:)
Belki de şöyle bir şey vardır;bataryayı günde 2 saat şarj ederseniz bu bataryayı 60 gün boyunca 2 saat süreyle ömrünü tüketmeden şarj edebilirsiniz demek istiyordur :)

:))) Bir yanlışlık olduğu ortada:) "36 V 10 AH"bir bataryayla ne kadar uzun yol alabilirsiniz ki :)bataryanın kapasitesi belli bu imkansız hem de bu fiyata:)
Belki de şöyle bir şey vardır;bataryayı günde 2 saat şarj ederseniz bu bataryayı 60 gün boyunca 2 saat süreyle ömrünü tüketmeden şarj edebilirsiniz demek istiyordur :)

Yanlız dikkat edersen" kendi kendini sarj ediyor " diyor.:)

Şimdi Kaliteli Elektrik motoru ve Akü Bulmak Lazım Güzelinden.

[Bunun Motoru Sol Pedalın Orda Olsa Gerek?[/QUOTE]

bence motor arka göbeğin içinde, resmi büyütünce anlaşılıyor. ama çok para be!

aslında piyasada çok çeşitli motorlar var, mesela geçenlerde bir motor denedik; otomatik tekerlekli sandalyeler için üretilmiş. 24 v ile çalışıyor, biz 6 v verdik yine de elle durduramadık. bir de mesela denizcilikte kullanılan motorlar var, çapayı sudan çekmek için falan, bunları araştırmak lazım.

Son düzenleme:
Yanlız dikkat edersen" kendi kendini sarj ediyor " diyor.:)

İyi,güzel ancak böyle bir devir daim mümkün değildir.Kayıp,kazançtan daha fazla olacağından 2 ay çalışması neredeyse imkansızdır:) Hadi böyle bir şey var diyelim o zaman neden böyle bir sistem yaygın değil,baksanıza o kadar uygun ki:2 ay 60 gün demek 60 gün ne demek 1440 saat demek ortalama 25 km/h hızla yol aldığımızı düşünelim 36000 km demek:) Sizce bu mantlıklı bir rakam mı :)
Müşteri temsilcisine bir yanlışlık olduğunu mesajla ilettim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

Bunun gerçek olabilme ihtimali var diyorlar..
Benim gibi bisiklet dostları buna karşı çıkmış ancak yetkililer bunun doğru olduğunu söylüyor.

İyi,güzel ancak böyle bir devir daim mümkün değildir.Kayıp,kazançtan daha fazla olacağından 2 ay çalışması neredeyse imkansızdır:) Hadi böyle bir şey var diyelim o zaman neden böyle bir sistem yaygın değil,baksanıza o kadar uygun ki:2 ay 60 gün demek 60 gün ne demek 1440 saat demek ortalama 25 km/h hızla yol aldığımızı düşünelim 36000 km demek:) Sizce bu mantlıklı bir rakam mı :)
Müşteri temsilcisine bir yanlışlık olduğunu mesajla ilettim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

Bunun gerçek olabilme ihtimali var diyorlar..
Benim gibi bisiklet dostları buna karşı çıkmış ancak yetkililer bunun doğru olduğunu söylüyor.

yukarıda bir yerdede söylemiştim.ben satıcının yalancısıyım:p

Motor Olarak Motosikletlerdeki Elektrik motorunu taksam?

marş motorlarını kastediyorsan onlar olmaz. çünkü o motorların rotor milleri rulmanlı değil, düz yataklıdır, yani uzun süre çalışamazlar. bildiğiniz gibi marşa en fazla 10-15 saniye basılır.

Hmm.Yani Rulmanlı elektrik motoru lazım.O tür motor nerelerde bulunur,nerelerde kullanılır.

aslında piyasada çok çeşitli motorlar var, mesela geçenlerde bir motor denedik; otomatik tekerlekli sandalyeler için üretilmiş. 24 v ile çalışıyor, biz 6 v verdik yine de elle durduramadık. bir de mesela denizcilikte kullanılan motorlar var, çapayı sudan çekmek için falan, bunları araştırmak lazım.

bir de bulunduğunuz bölgede elektronikçilerin bol olduğu işyerleri varsa oraları gezebilirsiniz. hurdacılar da bir alternatif. bu arada işyerinde bugün bahsi geçti, bir türk üretici varmış dc motor üreten ismini hatırlayabilirsem yazayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar