bişeyler oluyo

Valla Türkiye de bişi yapma dersen daha çok yapan olur. Sınırlamaya kimse uymaz.
Toplu taşıma varken İstanbul gibi bir yerde motosiklet kullanıyorsunuz şaşırıyorum.
:) :D
İşin şakası bi yana toplu taşıma kullanın diyor başkanlar büyükşehirlerde biz ne yapıyoruz. Arabaya hücüm.

'-'

toplu taşıma fazla teşvik edilmiş sanki
hayvanları öyle tıkıştırmak imkansız
uzun eşek gibi eğlenceli de görünmüyo

'-'

"Meclis önünde üzerine benzin döktü, kendini yakmaya çalıştı"

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yakıt ödemesi yaparken. bana ait rakamı, monitörden kolayca seçebilirdim. bugün bocaladım
müdavim olduğum yer

görevliye, 25, 30...tl gibi rakamları kastederek: bunlarda mı motosiklete aldılar dedim
yoo dedi

hayırlısı

üç kez okudum anladım. kocaman araba almışlar ama benzinliğe giriyorlar ve aldıkları benzin 25 lira 30 lira :mrgreen:

al işte bugün benim benzin bitti yedeğe geçtim ve yarın gidip depoyu fullesem mi acaba diyorum yada 50 lira mı attırsam acaba?

fullesem 85 lira falan alacak çünkü daha 2 litre civarı benzin var depoda ve depo 16 litre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaprak kıpırdamıyo

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Şu şekilde yazı yazanlara imreniyorum, yani bir şey anlatıpta okuyanların garip duygular hissetmesine neden olacak şekilde saçmalamayı ben bende yapmak istiyorum.

Bunun kursuna falan mı gidiyorsunuz :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
"belirsizliğe tahammülsüzlük"

kuş olmak harika bir şey olmalı. hava bedava, yemek bedava, uçmak bedava. para derdi yok, check in derdi yok, pasaport derdi yok. ye ve uçmaya devam et. farklı ülkeler, farklı kültürler seni bekliyor.

muazzam bir şey olmalı kuş olmak. bir ağacın dalında yuvanı inşa edebilirsin mesela. tapu derdi yok, ruhsat derdi yok, mülkiyet derdi yok. çalı çırpı toplayıp yuva yapabilirsin. aidat yok, elektrik-su-doğalgaz yok.

kuş olmanın avantajlarını saymakla bitirmek mümkün değil. yemek hazırlamak yok mesela. böcek, arı, tohum, polen, çiçek özü yiyerek hayatta kalabilirsin. para yok, market yok, hesap yok, adisyon yok.

kuş olmak fevkalâde/harikulade bir şey olmalı. öyle hissediyorum en azından...

Forumdan Uzaklaştırıldı
"Göçmen kuşların yol haritasını çıkarmak amacıyla Slovakya ve Macaristanlı kuş bilimcilerin çip taktığı leylek 2 bin 600 kilometre uçuşun ardından Mersin'de avcılar tarafından vuruldu"

avcılar avlanır fakat ben avlanan avcıları avlayan bir sistem üzerinde çalışılmasını istiyorum.

o raporlar masama gelecek!!!

Motosikleti
Honda CBF 250
EEeee şey.. 32psi arka ön 30 psi yapıyorum ben... ? bunu mu sormuş... hmmm benzin falan demiş.. evet benzin.. henüz piyasada motorin ile çalışan motosiklet yok... 20-30 kafana göre alıyorsun... depon ne kadar alır yada paran ne kadar varsa artık...tişikkiler

pompa fiyatlarını düşünün. olmazsa kuru yük gemisi hayal edin. fekad muhakkak panama bandıralı olsun.

panama bandırası satan dükkan arıyorum şu an...

yakıt ödemesi yaparken. bana ait rakamı, monitörden kolayca seçebilirdim. bugün bocaladım
müdavim olduğum yer

görevliye, 25, 30...tl gibi rakamları kastederek: bunlarda mı motosiklete aldılar dedim
yoo dedi

hayırlısı

şunu yazmak için harcadığın sürede hayatta ne yapabilirim diye düşünsen geleceğin için çok daha faydalı şeyler yapabilirdin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar