bunların en iyisi baştan 2. olanı gri olan maximum hızı:40-60 yokuşta 170kg taşıyor birtane batarya 80 km götürüyor ehliyeti olmayanlar için süper...
kullandığımın gücünü bilmiyorum diyorsun en önemli olanıda orası zaten onların aralarında çok farklı olanları var aldıysan en adisinden ucuzundan zaten 700-800 diyon bunların iyileri 1500ytlden başlıyor
Merhabalar, ben bu elektrikli scooterları nisan ayında Kuşadası'nda denedim. Fiyatları 700-800 YTL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Babama yazlıkta kullanması için düşünüyordum. Kullandığımın gücünü bilmiyorum, ancak şunu çok net söyleyebilirim: 5 para etmez!....Düz yolda bile zor gidiyor, biraz rampada sanırım hiç gitmez. Onu denedikten sonra hemen gidip Honda Today aldım babama. Yazlık dik bir rampada olmasına rağmen, annemi de arkasına atıp rahatça çıkarıyor....
kullandığımın gücünü bilmiyorum diyorsun en önemli olanıda orası zaten onların aralarında çok farklı olanları var aldıysan en adisinden ucuzundan zaten 700-800 diyon bunların iyileri 1500ytlden başlıyor
Son düzenleme: