bisan senatör gri scooterım çalındı

ankara sincanda 06bp8202 bisan senatör scooterım çalınmıştır ankara bölgesinde olanlar motoru görürlerse bana ulaşırlarsa sevinirim

0554-361-18-00 bülent taşdemir

ben iskitlerdeyim burdaki sanayiye gelme ihtimali yüksek ,buralarda bakar olcam umarım bulunur geçmiş olsun

geçende bi 600lük racing çalınmıştı. onun plakada bp idi. bp plakalara dikkat bundan sonra

Geçmiş olsun, parçalanıp satılacak bir motor değil. Plakasız da biraz zor okutur. Sanıyorum benzini bitince bir yere atacaktır. Büyük ihtimalle küçük serseri işidir. Bulacağınızı ümit ediyorum ...

kankam geçmiş olsun tekrardan.. motorun fotolarını da yükleyiverde arkadaşlarında motorun nasıl bir şey olduğunu, rengini vb şeyleri görmeleri daha sağlıklı olur..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------

fotoları buydu..

geçmiş olsun. Ben batıkentte oturuyorum yanımdan geçen motosikletlere dikkatlice bakarım şimdi daha dikkatli olacağım. İnşallah bulunur.

çok teşekkürler umarım bir gelişme olur izin günümde sincanı tarayacağım.
küçük hırsız işi değil zira motoru düz kontak yapmak için kaportasını kırmaları gerekiyor motordan hiç iz yoktu sanırım kamyona yükleyip kaçırdılar

motosikletim bulunmuştur arkadaşlar yeniden kavuşmanın sevinci ile gittim epey parçasını sökmüş çalan şahsiyet kaporta neredeyse pert durumda idi ön cam ve cam koruyucu yalan olmuş direksiyon kaportası üst bölüm yok aynalar hidrolik kutuları fren kolları korna flaşör arka fren merkezi ve hortumu yoktu.
adam edecek kadar ddüzelttik eksik ön cam ve koruyucusu yok aynalar yok yavaş yavaş adam edeceğim lakin granaj kırıklarına önerileriniz ne olur acaba

Geçmiş olsun sevindim bulunmasına ama nasıl bulundu şaşırdım doğrusu :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar