bisan senator 150 cc hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:queen: Arkadaşlar bu makina hakkında bilgisi olanlar yazsınlar lütfen.Şimdiden teşekkürler.

kardeş zaten görmüşsündür çoğunluk da memnun zaten benimde bisan pasific 125 im var ben memnunum kesin oda iyi bir motordur bisan çindende alsa malları kaliteli tavsiye ederim çevremdeki arkadaşlarım memnun iyi bir seçim olur hem rahat hem hızlı olduğu söylenmekte:cat: ama son söz yine senden çünkü alıcı sensin Allah tekerlerini yerden kesmesin kazasız belasız binersin inşallah şimdiden hayırlı olsun:cat: :wiinkk:

BİSANCI_42' Alıntı:
kardeş zaten görmüşsündür çoğunluk da memnun zaten benimde bisan pasific 125 im var ben memnunum kesin oda iyi bir motordur bisan çindende alsa malları kaliteli tavsiye ederim çevremdeki arkadaşlarım memnun iyi bir seçim olur hem rahat hem hızlı olduğu söylenmekte:cat: ama son söz yine senden çünkü alıcı sensin Allah tekerlerini yerden kesmesin kazasız belasız binersin inşallah şimdiden hayırlı olsun:cat: :wiinkk:
İlk olarak görüşlerin için teşekkür ederim BİSANCI_42.Benim korkum makinanın ağırlığı 150 cc lik bir makina bunu kaldırırmı,bu konuda bilgin varmı?

İlk olarak görüşlerin için teşekkür ederim BİSANCI_42.Benim korkum makinanın ağırlığı 150 cc lik bir makina bunu kaldırırmı,bu konuda bilgin varmı?

Kasanın agırlıgını dert etmene gerek yok...
bende geely boss 150 var...(sonuçta hepsi büyük ölçüde birbirine benziyo)gerek kasa olsun gerek motor olsun tam bi kopyası desek yalan olmaz...ama gidişi o kasaya ramen tatmin edici derecede olacaktır merak etme...:cat:

Ne gerek war riske girme derim bn daha bn bu motordan kullanan hiç görmedim fiyatı nerlerde eğer zat la aynıysa bnce zat al riske girme yada bekle kullanan arkadaşlardan fikir al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar