BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :rendeer:
eyw. kazasız belasız herkese
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :rendeer:
teşekkürler
bugün kaza yapıyordum ama bir taxi yüzünden. birden önüme atladı beni gördüğü halde. ani fren ile zorla durdum kaydım az. adama bağırmaya başlarken birden tüydü ortadan.r: motosikletlerin de yolda gitmek için hakkı vardır, nedir bu eziyet?
kazasız belasız sürüşler herkese. taksi, dolmuş, minibüs, otobüs, kamyon ve kamyonet. özellikle bunlara dikkat etmek gerek :queen:
ben ankarada siyah kutusunda duran bir adet roadstar buldum kısmetse para biriktirip alıcam
hem şehir içi hem şehir dışı için ideal bir araç olduğunu düşünüyorum
geçen cumartesi havanın son olarak iyi olduğunu düşünüp ankara beypazarı ankara yaptım.2kişi 249 km çok zevkli oldu :mrgreen:
seneye baharda ankara'dan ayder'e gitmeyi planlıyorum ama bu motorla gidilebilirmi acaba :silent::silent:
geçen cumartesi havanın son olarak iyi olduğunu düşünüp ankara beypazarı ankara yaptım.2kişi 249 km çok zevkli oldu :mrgreen:
seneye baharda ankara'dan ayder'e gitmeyi planlıyorum ama bu motorla gidilebilirmi acaba :silent::silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
hocam ankarada neredesin ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
hocam ankarada neredesin ?
Barış motordaki hava hortumu benzin hortumu gibi zamanla parçalanan hortumlar var. Isıya dayanıklı hortumlar. Bunları değiştirmeyi düşünüyormusun ? Ben seneye bunları da yenilemeyi düşünüyorum. Bunları değiştirmeyi de seninle beraber yapmak istiyorumBunları değiştirirken yedek depo hortumlarını da değiştiririz beraber.
(#2794)
arbetus
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
arbetus hazır rekorlar var Hava filtresindeki çıkıntının üstüne monte edersen Hortumdaki katlanmayı engelleyebilirsin Örnek sayfa gönderiyorum fikrin olsun diye
http://ranarekor.com.tr/?id=urunler&arama2=Rakor
Ateşleme bobinlerini soldaki kutuya ıslanmasın diyemi koyacaksın ? o kutu damla şeklinde olduğu için insanı aldatıyor büyükmüş gibi görünüyor ama ben xenon beynini zor sığdırdım içine ateşleme bobinlerinin sığması zor gibime geliyor sökmeden önce bi ölç derim
Narkozcu Motordan yana şüphen olmasın bu makine yol yaptıkca dahada açılıyor ve insanı yormuyor Ben 1 günde 900 km den fazla yol yaptım bu motorla tık demedi
Kazasız sürüşler dilerim
Oto döşemecisinde yaptırabilirsin.