Barış kış oldu valla sen çözene kadar![]()
Abi ben kışında biniyorum. Ondan acelem yok
Honda activa , Bisan senatör , Mondial zat ve bazı modellerin filtreleride bizimki gibi ama 150 cc için yapılmışlar içlerinde 1 katda beyaz filtre var bizim makineyi yüksek süratte boğabilir sen performansa yönelsen daha iyi sonuç alırız gibime geliyor filtre kutusunu söktüm senden haber bekliyorum bi sonuca varda bende ona göre yeni filtre ayarlayıp kapatayım senden aldığım yeni kapağı yeni filtreyle birlikte takayım.
Birşey daha var şimdi bizim makine ngk cr6hsa Bujiyle yazın sorunsuz çalışıyor hatta cr7hsa yla bile sıcak havalarda problem yok şimdi havalar soğuyunca cr5hsa taksak nasıl olur acaba
boğacağını zannetmiyorum. Normalde takmayı düşündüğümüz minik performans filtreleri denen ürünler otomobillerdeki karter filtreleriyle aynı. tam manasıyla performanslı emiş amaçlı üretilmemişler. scooterlar bizim motorlardan daha devirli çalışıyor aslında sıkıntı yaratacağı ihtimalini vermiyorum.
buji olayına gelince. koddaki rakam büyüdükçe çalışma sıcaklığı aralığı yükseliyor. Ben cr7hsa muadili buji ile yazın bodrum ve çevresini dolaşarak 2150 km yol yaptım. herhangi sorun yaşamadım. kış geldiği için ve de virago 250 nin manualinde cr6hsa yazdığı için bu bujiye geçtim. biraz da rölantiyi yükselttim. yağı değiştirince de kışa hazır olmuş olucam