Arkadaşlar bende bu motoru geçtiğimiz 2009 yazında aldım. bundan önceki motorum mondial 150hs idi. Ondan sonra performansı gayet yeterli üst cc ye geçmek için iyi bir basamak olabilir. Motorla yaklaşık 4000km yaptım. Yazlıkt kullanıyorum (didim) büyük bir sorun çıkartmadı sadece 1 kere aydına gidip geldim (toplamda 350km) yol yaptı sonra didime döndüm ve bir gün sonra bobin yaktı

Bunun haricinde bir sorun yaşamadım. Yedek parça konusunda maalesef sıkntılı gerekli malzemeleri yaklaşık 20gün kadar bekledim. tek başıma (1.80 boy 90 kilo) 120km gördü motor daha da zorlamadım ama düz yolda daha fazla hız yapabilceğini sanmıyorum. Rahat bir makina görenler çok beğeniyor ama sesi 250cc olduğundan dolayı maalesf iyi değil ve boşua egsozu da açtırtmayın düzgün bir ses çıkmıyor(ben açtırmadım ama açtıranların kini biliyorum ses iğrenç) Sonuç olarak motor daha yeni bana çok büyük bir sorun çıakrtmadı 2 yıl rahat binilir (bana göre her çin malının ömrü 2 yıldır) Bir kaç ay sonra 600cc lik bir makina alıcam ama bu motorum yazlıkta yine durucak çünkü şehir içi kullanımda uygun bir motor sadece vites geçişleri bir japon kadar iyi değil maalesef

Netiicede ne kadar para o kadar köfte tadında alınabilcek bir motor.
dostum hangi yedekparçalarını bulamadın?Benzer klonlar oldukça fazla ve hepsinin parçaları birbirine uyuyor neredeyse.
Sen "20 gün parça bekledim" diyorsun ben 45 gündür Yamaha'dan parça bekliyorum ve en sonunda Sanayi ve Ticaret Bakanlığına şikayet dilekçesi yazmak zorunda kaldım.
bobin yakma sorunu bir arkadaşta daha olmuştu
tesisatta oksitlenme olursa motor tek silindir çalışır ve bu şekilde kullanılmaya devam ederse bobin yanabilir.
buji pipolarının sık sık kontrol edilmesinde yarar var,uzun süre kullanılmadan yatan motorlarda,hortumla yıkanan motorlarda hem buji pipolarında hem de beyin soketlerinde oksitlenme olabilir.
çaresi temizlemek ve elektronikçilerin kullandığı kontakt spreylerinden sıkmaktır
vites geçişleri doğru bir debriyaj ayarıyla olabildiğince düzelir.
Bende F650Gs var,onun da vites geçişleri sert,Hatta XT 125R ın viteslerinden
çok daha sert.
50 hp,70 nm torklu bir makinada kara şanzımanla daha farklı olmasını beklemek de yanlış olur zaten
Sonuçta her motosikletin bir karakteri var,Bisan ın da vites i sert karakterli

Arkadaşlarınız Eksoz açtırma işini nasıl yaptırdı bilmiyorum ama katalitik konvertörü de çıkardılarsa teneke gibi ses çıkar,ondan önceki perdelerin sökülmesi nispeten hoş bir ses verir.Yakıtı da en çok % 10 gibi arttırır.Ama elbette bir Harley sesi almak imkansızdır.CC küçük,silindir açıları farklı olunca o sese ulaşılamaz.