gençlik işte!!!
sanki ben biraz eski kafalıyım gibi ama altınızdaki motor gitmiyomu kardeşim orasını burasını değiştirip duruyonuz![]()
merhaba arkadaşlar, geçen hafta içinde bahsettiğim "sonunda motorumu aldım" yazısına ek olarak ne aldığımı sizlerle paylaşmak istedim. pazartesi günü istanbul'da evrak işlerini bitirip motoru bursa'ya getireceğim inşallah. bu arada henüz kendim resim çekmediğim için sadece ilan sayfasındaki şekliyle göstermek durumundayım. muhtemelen bunun artık bir bisan roadster olmadığını veya buhaliyle orjinallikten uzak//çirkin olduğunu düşünecek olursanız daha eski mesajlarımda motorun sade olmasını istediğimi, sissy bar ve çanta kullanmayacağımı söylemiştim. neyse linki buradan buyrun, değerli yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum, en kısa zamanda kendi fotoğraflarımı ekleyeceğim.
http://www.sahibinden.com/gercek_custom_chopper_isteyenlere-75WQQaXQQ22710758WQQpXQQdisplayitem
hocam hayırlı olsun ben motorunu biliyorum temenyerinde oturuyorum bendede ledow 250 var ve beyin yandı sıkıntı çekiyorum bulabileceğim biyer biliyormusun
CDI ünitesi arayan varsa
yeni parti mal
http://www.velomoto.com.tr/urun.php?kod=504-123&kategori=137
Sisybar ı değiştirmek isteyen varsa;bir örnek
http://www.revsperformance.com/images/renntec/sportsracks/XV250SRackREN10196C.JPG
hocam hayırlı olsun ben motorunu biliyorum temenyerinde oturuyorum bendede ledow 250 var ve beyin yandı sıkıntı çekiyorum bulabileceğim biyer biliyormusun
dostum yeni farkettim,babana geçmiş olsun dileklerimi ilet.arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun, babamın durumu hızla düzeliyor.
motorda ustanın beceremediği şeyleri yeni tanıştığım bazı arkadaşlar gösterdiler bana ama bahsettiğim sorun ustadan değil benden kaynaklanıyormuş. ustaya tekrar gidip durumu anlatınca bana bu motorun nasıl kullanılacağını bir güzel gösterdi; resmen acemmiliğimden utandım. ben yüksek devirde düşük viteste uzun kullanım yaptım, adam bana çok hızlı olmana gerek yok ama vitesi sıklıkla değiştirmelisin, devir sesine bakarak yükselt - alçalt ama uzun süre aynı viteste gitme (2. 3. vitesler için) dedi. herneyse ateşlemede, yağlamada viteslerde ve vibrasyonda problem yok şükür. ama başka problemler çıktı maalesef; mesela karterden yağ kaçağı var, ön silindir bloğunda yağ sızıntısı var, zincir berbat durumdaymış, lastikler keza öyle. kablolama diye birşey yok hepsi arapsaçı gibi, aydınlatma yetersiz, bir de ön maşada hafif bir eğiklik var. bütün bu detayları işten anlayan birkaç arkadaşın hemen yanımda bana göstermeleri iyi oldu. böylece baştan beri merak ettiğim "motosiklet ne durumda acaba" sorusu da yanıtlanmış oldu. önümde tahminen 1000 tl civarı bir masraf var ama buna yeni custom özellikleri de eklenerek zaten çok dikkat çeken ve acaip görünen motorun daha bir "olmuş" hale geleceğini düşünerek katlanıcam sanırım.
az önce bursa-mt grubuna sitem ettim bu grup bitmiş diye, o kadar insan bana bir motor alamadın birader derken motoru aldığımdan beri sadece 1 kişi gelip baktı, yardımcı oldu, gerisinden ses yok! bir kez daha sizin tekirdağ grubuna gıpta ettim, hem birliğinize hem de bu motora olan bakışınıza ve bilginize.
kısmet olursa bu yaz bitmeden oralara gelip tanışmak ve size motorumu göstermek isterim, bakalım önce şu acemilikten bir kurtulayım da! bu arada bu motorun viraj olayı bayaa zor geldi bana, hem fazla yatamıyorum hem arka tarafın kayması hissediliyor. uzun yolda daha rahat ılacağı kesin ama şehir iinde trafikte zorlandığımı itiraf etmeliyim.
@MoCuishle:
arkadaşım harika iş çıkarmışsın tebrikler, benim custom senin motorun yanında "normal" kalır heralde ama benim motoru yapan arkadaşı da tekrar tebrik etmem lazım, bütün gözler üzerinde. demek ki senin motor trafiği karıştıracak! son halini merak ediyorum, ben de işlerini bitirince şöle güzelinden fotoğraflar koyacam inşallah.
Arada sık sık stop etmesi buji kablolarında temassızlık sonucu olabileceği gibi en son düşünülecek şey CDI arızasıdır.arkadaşlar ne yazsam bilemiyorum ama moralim çok bozuldu. işin içindeki insanlarla gezip tozuyorum birkaç gündür. motoru gören direk gelip soruyor bu ne diye; lifan deyince bilenler inanmıyor dönüp motordaki kabartmayı görene kadar, bilmeyenleri çin malı olduğuna inandıramıyorum. buradan bu görsel işi yapan izyrider arkadaşıma bir selam daha çakarım bu vesileyle.
amma işin şu tarafı durumu bayaa değiştirdi; motoru 3 usta 10 gündür inceliyor, ilk götürdüğümün yaptıkalarında kısmen bahsettim onu geçelim, diğerleri de hala bir ton işi var diyorlar. en kötüsü de bu durumu arkadaşlar da doğruladı!
vites problemi had safhada, dişliler sakatmış, şanzıman değişikliğine kadar gidebilir diyorlar. motor güçlü ama bazen sanki şaka yapar gibi kimlik değiştiriyor zavallı hale geliyor. birkaç kere yolda 60-70 km arası giderken tak diye stop etti, hadi ben acemiyim eee ustalarda da yaptı aynı şeyi, sebep sonuç belli değil!
lastikler zaten bitmiş arka frene dokunmaya gelmiyor, bahaneyle 3 günde "kelebek stili" sürmeyi öğrendim istemeden...
bir de herkesin hasta olduğu o ön maşa ve gidonda eğrilik var, ne yapsak birkaç tur attıktan sonra yine kayma oluyor.
şimdi kabaca bakarsak epey masraflı bir işe girerek normal şartlara getirebileceğimi söylüyorlar motoru ama bir "çin malı"nın sorunlarından asla kurtulamayacağımı da eklediler.
yemin ederim 2 hafta oldu, daha 100 km yol yapabildim, o da şehir içinde. milletin dalgası oldum, sen onda binme sırtında gezdir, yada biraz daha süsle koy vitrine reklam yap diyorlar...
daha da var ama kendimi hepten aptal durumuna düşürmemek için anlatmayayım...
ulan o kadar özendim, dünya kadar eziyete girdim motor parasına yakın saçma sapan işlere masraf yaptım, hala tadıyla binemedim, küfür küfür....
@savaskayan: sağoasın. valla abi yeapabilsem getirip sana bırakıcam şu makineyi sök tak değiştir kurcala diye, masrafını da varicem ama olmuyor işte. neyse burada sizden becerikli olmasın (iyi olmasın deniyor bu da denebilir heralde?) bir arkadaş ilgileniyor, bakalım şimdilik pek umutlu değiliz, ama görecez ne olacağını.
ben dersimi aldım bu arada; internetten araç alınmayacak; alınırsa çok bilen biri mutlaka işe dahil edilecek! yoksa resimler çoook yanıltıyor maalesef.
Arada sık sık stop etmesi buji kablolarında temassızlık sonucu olabileceği gibi en son düşünülecek şey CDI arızasıdır.
Arka lastik için bir tane Pirelli alırsın yıllarca sorunsuzca kullanırsın
Ustalar şanzımanı açıp baktılar mı?
At bir kamyona gönder buraya.(Bursa'dan Çorlu'ya otobüs de var,bagajda getirebilirsin)
Ben" tamam oldu" diyene kadar kalsın
Sonra da gelir alır, biner dönersin.
Arada sık sık stop etmesi buji kablolarında temassızlık sonucu olabileceği gibi en son düşünülecek şey CDI arızasıdır.
Arka lastik için bir tane Pirelli alırsın yıllarca sorunsuzca kullanırsın
Ustalar şanzımanı açıp baktılar mı?
At bir kamyona gönder buraya.(Bursa'dan Çorlu'ya otobüs de var,bagajda getirebilirsin)
Ben" tamam oldu" diyene kadar kalsın
Sonra da gelir alır, biner dönersin.