Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Güzel ülkemizin her çoğrafyasın ayrı bir güzelliği var. Sürüş tecrübesi olarak biraz daha zamana ihtiyacım var Savaş abi. Gün geçtikce gideceğim yolların mesafesini uzun tutuyorum, Değişik bilmedim yollarada gidiyorum. Köy yolarına, stabilize yollara giriyorum. Motorumu aldığımda 800 km de idi. Şu anda 1.900. 1100 km lik bir tecrübem var. Mevsim bitmek üzere. Kısmetse bir dahaki sezona doğu karadeniz yaylalarına çıkmayı planlıyorum.
daha güzel gezileri senden bekliyorum
bilmediğimiz coğrafyaları anlat bize.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel ülkemizin her çoğrafyasın ayrı bir güzelliği var. Sürüş tecrübesi olarak biraz daha zamana ihtiyacım var Savaş abi. Gün geçtikce gideceğim yolların mesafesini uzun tutuyorum, Değişik bilmedim yollarada gidiyorum. Köy yolarına, stabilize yollara giriyorum. Motorumu aldığımda 800 km de idi. Şu anda 1.900. 1100 km lik bir tecrübem var. Mevsim bitmek üzere. Kısmetse bir dahaki sezona doğu karadeniz yaylalarına çıkmayı planlıyorum.

20 km den bile güzel bir gezi raporu hazırlanabilir.Bi ucundan başlamalısın.

Birkaç gündür foruma giremiyorum bizim başlıkta hiçbir ilerleme olmamış. Ne oldu herkes nerelere gitti acaba. Bazı arkadaşlar sis farı fotolarını paylaşacaklardı diye hatırlıyorum onları da göremiyorum :)

İyi o zaman, çağırırm ters bir şey olması durumunda beraber yaparız, hatta motorlarla gidelim, camlardan içeriye motorla gireriz :):):)

Sağol Ömer abi sen nasılsın ne yapıyorsun nezamandır gözükmüyordun. Motor kaç km ye geldi senin son fotosu varmı ?

arkadaşlar.uzun araştırmalarım sonucu keseme uygun bir roadstar satıcısı ile anlaşma sağladım.bayramdan sonra alıyorum.telefon ile görüşmemde motorun ilanda belirttiği gibi olduğu arka dişlinin değiştiği ve 140km hızı devirdiğini söylüyor.son olarak sizinde görüşlerinizi almayı istiyorum.2000tl ye anlaştık.ilanın linkini veriyorum.
http://www.sahibinden.com/sahibinde...ibrasyon_-88WQQaXQQ16636817WQQpXQQdisplayitem

Hiç motor üstünden inmiyorsun ki Ömer abi merak ettim km kaç oldu diye :) Yeni zincir nasıl motorda performans farkettirdimi?

arkadaşlar.uzun araştırmalarım sonucu keseme uygun bir roadstar satıcısı ile anlaşma sağladım.bayramdan sonra alıyorum.telefon ile görüşmemde motorun ilanda belirttiği gibi olduğu arka dişlinin değiştiği ve 140km hızı devirdiğini söylüyor.son olarak sizinde görüşlerinizi almayı istiyorum.2000tl ye anlaştık.ilanın linkini veriyorum.
http://www.sahibinden.com/sahibinde...ibrasyon_-88WQQaXQQ16636817WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar ilk motorum olacak.fikirlerinizi alabilirmiyim.::sos::

Kesinlikle doğru karar veriyorsun Bisan alarak arkadaşım. Motoru görmeden yorum yapmak yanlış olur.

teşekkürler süleyman arkadaşım.zaten roadstar formunu,sizin paylaşımlarınızı 8-9 aydır yorumsuzda olsa her gün takip ediyorum.bayramdan sonra bir aksilik çıkmaz ise motoru son kez detaylıca inceleterek almaya kararlıyım.aranıza katılmaktan da mutluluk duyuyorum.hepinize saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar