arkadaşlar kt'yi satıp roadstar almayı düşünüyorum ama ikinci el alabilirim. cevaplaması zor olabilir ama roadstar ikinci elde en fazla kaç km'de alınabilir. en eski kaç model olmalıdır ki fazla üzülmeden kullanabileyim. önceki sahibinin kullanımına göre şartlar değişecektir tabii ki ama bir yüzeysel bilgi verebilirmisiniz. selamlar
merhaba arkadaşlar motorumla dün tırmanış yaptım (asfalt yolda) performansı gayet iyiydi fakat motordan inip akşam tekrar bindiğimde motorum rölantide çalışıyordu fakat gaz verince istop ediyordu motorum henüz 900 km de ilk bujileri, bende bujilerden kaynaklandığını düşünüyorum ilk fırsatta bujileri söküp bakıcam. başka fikri olan varmı.
teşekkürler peu106gti dediklerini yaptım bujiler kararmıştı temizledim hava filtresinide temizledim ama değişen birşey yokr: katalizörle ilgili bilmediğimden birşey yapmadım birde karbüratörden kaynaklanabileceği söylendi, galiba motoru bir ustaya götürmek gerekecek.
Aynı görüşteyim. Sırf benim eşşeğim kancık demek için değil. Yazdıkların doğru olduğu için.
merhaba arkadaşlar motorumla dün tırmanış yaptım (asfalt yolda) performansı gayet iyiydi fakat motordan inip akşam tekrar bindiğimde motorum rölantide çalışıyordu fakat gaz verince istop ediyordu motorum henüz 900 km de ilk bujileri, bende bujilerden kaynaklandığını düşünüyorum ilk fırsatta bujileri söküp bakıcam. başka fikri olan varmı.
Roadstar kolay kolay yolda bırakmaz,Ama takozlar için henüz erkendi.Umarım gönlüne göre olur.merhabalar ismini yazzamadgım tum roadstarcılarmotorum 17550 km de çok şükür yolda hiç bırakmadı
gecen hafta arka ön zincir takozları da dahil 200 ytl ye yaptırdım sımdı daha da ıyı oldu
hazır el değmişken ön arka jant ayarlarını yaptırdım kısacası güzel bi bakım oldu ama ne yazıkki askere gideceğim için ayrılmak zorundayım bugunden ıtıbaren motorum satışta
çok üzügünüm ondan ayrılcagım için neyse ee forum ahali neler yapmaktasınız
![]()
Vay vay vayyy kimleri görüyorum. Nerelerdesin arkadaş sezon geçti sen kayıpsın. Şimdi de askere gideceğim diyorsun.
Zincir kaç baklalıymış kaça aldın zinciri. Benim de zinciri yenilemem gerekiyor artık.
merhabalar ismini yazzamadgım tum roadstarcılarmotorum 17550 km de çok şükür yolda hiç bırakmadı
gecen hafta arka ön zincir takozları da dahil 200 ytl ye yaptırdım sımdı daha da ıyı oldu
hazır el değmişken ön arka jant ayarlarını yaptırdım kısacası güzel bi bakım oldu ama ne yazıkki askere gideceğim için ayrılmak zorundayım bugunden ıtıbaren motorum satışta
çok üzügünüm ondan ayrılcagım için neyse ee forum ahali neler yapmaktasınız
![]()
kaça satıyorsunuz acaba?