Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Süleyman Hocam sinyallerin altında turuncu reflektörler var reflektörleri sökerek boşalan yere sinyalleri taktım.Sinyallerin yerine de sis farlarını taktım ama montaj henüz bitmedi elektirik çekmeye fırsatım olmadı sadece voltaj vererek deneyebildim aydınlatması tatmin edici düzeyde.İlk boş vaktimde fotoğraflarım...
Savaş abi çok daha güzel fotoğraflar da çekebilirdim ama yolculuk ta yalnızdım...Ben bu kadar güzel yerler olduğunu hayal etmemiştim..

km muhabbetine bakarsak ümmet perkitan yüzbini devirdi çinçonla...önemli olan düz yol sabit tırmalama performansı değide hayvani kullanımda hırpalanmada 42.000 devirmesi...:)

bana gördüğünüz en yüksek kmde rodsıtarı söyleyin bakem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
km muhabbetine bakarsak ümmet perkitan yüzbini devirdi çinçonla...önemli olan düz yol sabit tırmalama performansı değide hayvani kullanımda hırpalanmada 42.000 devirmesi...:)

Hayvani kullanım için hayvan olmak gerekir.
Roadstarcıların evveliyatı o evrimi geçireli milyon sene oldu :)

"Yok ben hayvanlığı kabul etmem ama motoruma sadece basit bir makina muamelesi yapamam,bütün kişilik bozukluklarımın,eksikliklerimin
hıncını motorumdan çıkarırım" diyenler zaten Roadstar almıyorlar".
Roadstar az km ye çok keyfi sığdıranların motorudur.
Roadstarcıları kaç km yaptıkları değil,her bir km de aldıkları haz katsayısı ilgilendirir.
for example:
http://www.motosiklet.net/forum/etk...alternatif-ucmakdere-cros-var-cruise-var.html
Roadstarcılar her gün yumurtlayan tavuğun sahibi olmaktansa yılda bir yumurtlayan kelaynağın sahibi olmayı tercih etmişlerse bu tercihi
daha fazla kurcalamak da anlamsızdır.

Bu arada http://rideturkey.comun ana sayfasındaki yazıların içinde 1 adet roadstar sessizce yerini almıştır

Son düzenleme:

Sahibinden sitesinde birtane 40 000 i devirmiş roadstar satıyorlardı. Nezamandır göremiyorum satılmış olmalı.

Ayrıca sitede 40000 den çok km yapanlar da vardı.

Hayvani kullananlar hayvani kullanma performansına baksınlar abi biz insan gibi kullanıp da o performansı değerlendiriyoruz. :)

Yarın kısmetse sabahtan T.dağ a gidiyorum gel sende istersen :) Birde uzun yolda performansını gör motorun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var;
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın,ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına,
Çünkü ömür dediğimiz şey,hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat sunulmuş bir armağandır insana.

Ataol BEHRAMOĞLU'ndan alıntı.

Kilometre sayacına takılı kalanlara duyurulur:)

"Yok ben hayvanlığı kabul etmem ama motoruma sadece basit bir makina muamelesi yapamam,bütün kişilik bozukluklarımın,eksikliklerimin
Roadstarcıları kaç km yaptıkları değil,her bir km de aldıkları haz katsayısı ilgilendirir.
for example:
http://www.motosiklet.net/forum/etk...alternatif-ucmakdere-cros-var-cruise-var.html
Roadstarcılar her gün yumurtlayan tavuğun sahibi olmaktansa yılda bir yumurtlayan kelaynağın sahibi olmayı tercih etmişlerse bu tercihi

[/B]

Eyyy yüksek ego altında canı çıkmış rodsıtar kumkuması...::144::

Eyyy oklava korkusundan kendini yollara vurmuş teneşiri bmw paklayangillerden...::144::

Eyyy kılları kadayıf olmuş rodsıtar fahri müfettişi...:queen:

kafanı kumdan çıkarda piyasa hezeyanlarını bırakıp gerçeği gör artık...:cherry:

itiraf et gayrı...rodsıtar bir düdük makarnasıdır...hatta fast fooddur...yaşanır biter saygısızca...genc dimağları zehirlemek anakonda ve bilumum sürüngenlere hakaret niteliği taşır...:cherry:

lütfen enerjinizi artık Bisiklet San.A.Ş (Bisan) üretimi montaj modeller için sarfetmeyiniz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 AM ----------

Yarın kısmetse sabahtan T.dağ a gidiyorum gel sende istersen :) Birde uzun yolda performansını gör motorun :)

çorlu-tekirdağ uzun yol diyen şaşkın ne diyim sana...:)

sen motorcuysan ben Kemal Merkit'im:cherry:

Osmaniye Kadirli'de Roadstar 60.000'de rektefiye'ye girdi ... Ben şahitim 60.000'km yaptığına Metehan bey'e duyurulur :) daha kopan km telleri felan tahminim 65.000'km felan vardır diye düşünüyorum :cat:

Osmaniye Kadirli'de Roadstar 60.000'de rektefiye'ye girdi ... Ben şahitim 60.000'km yaptığına Metehan bey'e duyurulur :) daha kopan km telleri felan tahminim 65.000'km felan vardır diye düşünüyorum :cat:

istisna diyelim şuna...:wiinkk: bir nevi ümmetus perkitanyus hastalığı var galiba o motorda...

teorim der ki "düz yolda sabit giden her mekanik çayna 1 milyon km yapabilir..."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyyy yüksek ego altında canı çıkmış rodsıtar kumkuması...::144::
Eyyy oklava korkusundan kendini yollara vurmuş teneşiri bmw paklayangillerden...::144::
Eyyy kılları kadayıf olmuş rodsıtar fahri müfettişi...:queen:
kafanı kumdan çıkarda piyasa hezeyanlarını bırakıp gerçeği gör artık...:cherry:
itiraf et gayrı...rodsıtar bir düdük makarnasıdır...hatta fast fooddur...yaşanır biter saygısızca...genc dimağları zehirlemek anakonda ve bilumum sürüngenlere hakaret niteliği taşır...:cherry:
lütfen enerjinizi artık Bisiklet San.A.Ş (Bisan) üretimi montaj modeller için sarfetmeyiniz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 AM ----------

Sen hala o kumlukta mı oynuyorsun? :) :) :)
asfalt ve kısa yolların Kemal MERKİT'i:)
senin düdük makarnası sandığın Roadstarlarda ciddi bir arıza görmedik henüz.
mesela arkadaşa ödünç vermekle motor yapılacak denli tangırdamıyor bi günde:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

istisna diyelim şuna...:wiinkk: bir nevi ümmetus perkitanyus hastalığı var galiba o motorda...

teorim der ki "düz yolda sabit giden her mekanik çayna 1 milyon km yapabilir..."
yavaş yavaş yola geliyorsun:)
Ama Ümmet abinin her vilayette servise giren sponsor destekli motoruyla karıştırma.

Son düzenleme:

for example:

Bu arada http://rideturkey.comun ana sayfasındaki yazıların içinde 1 adet roadstar sessizce yerini almıştır

Helal olsun be savaş abi sana. En endurucu siteye bile roadstar ı yanında gösterdin ya, Daha sırtımız yere gelmez. Yakında onlar üyeliğe 600 cc endurunun altıda olanlar giremez, yanlızca Roadstar 250 olalnlar hariç derlerse şaşmayın :)

Ben bu uzun yol terimini senin için yazdım dostum :) Zira bizim için bu bir ısınma turu. Madem bukadar ben gezerim şöyle yaparım böyle yaparım diyorsun ozaman bu haftasonu seninle bir uzun yol yapalım ne dersin. Rotayı Savaş abiden alırız.

Yok gelemem kılım var tüyüm var diye kıvırma görelik Kemal Merkit liğini.

De haydi sana meydan okudum. Toz toplayıcı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Helal olsun be savaş abi sana. En endurucu siteye bile roadstar ı yanında gösterdin ya, Daha sırtımız yere gelmez. Yakında onlar üyeliğe 600 cc endurunun altıda olanlar giremez, yanlızca Roadstar 250 olalnlar hariç derlerse şaşmayın :)

aynı yazılar
http://endurocu.comve http://ikiteker.orgda da vaR
ama asıl bomba tercümelere fırsat bulursak
http://advrider.comda olacak

En zor anlatabildiğimiz şu ;o yollara gitmek için marka,model,cc den daha fazla gerekli olan ,"endurocu ruhu"na sahip olmaktır.

Son düzenleme:
(#41)
mete_han

Motosikleti: Uşak(64)Manisa(45)Anakonda(34)
Kan Grubu: B Rh+
23-04-2009, 18:16 PM

--------------------------------------------------------------------------------

bisan 250 roadstar gerçekten harika bir makina...bizzat şahtit oldum inceledim...çift silindirli canavar neredeyse...ayağı yere basan ama BİSAN markasınada yakışmayan kalitede...sonrası regal raptor derim...
GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.Honda CBF150 07 Massey Ferguson 41.555 KMStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150 (1991/2009)

Sırf bize muhalefet etmek için motorumuzu kötülemeye kalkışma dostum. Bak düşüncelerini daha önce açık açık yazmışsın. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
(#41)
mete_han

Motosikleti: Uşak(64)Manisa(45)Anakonda(34)
Kan Grubu: B Rh+
23-04-2009, 18:16 PM

--------------------------------------------------------------------------------

bisan 250 roadstar gerçekten harika bir makina...bizzat şahtit oldum inceledim...çift silindirli canavar neredeyse...ayağı yere basan ama BİSAN markasınada yakışmayan kalitede...sonrası regal raptor derim...
GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.Honda CBF150 07 Massey Ferguson 41.555 KMStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150 (1991/2009)

Sırf bize muhalefet etmek için motorumuzu kötülemeye kalkışma dostum. Bak düşüncelerini daha önce açık açık yazmışsın. :D

Mete'nin kilitlendiği,dilinin dolaştığı andır" şahtit" olmuştu şaşkınlıktan:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

Ben bu uzun yol terimini senin için yazdım dostum :) Zira bizim için bu bir ısınma turu. Madem bukadar ben gezerim şöyle yaparım böyle yaparım diyorsun ozaman bu haftasonu seninle bir uzun yol yapalım ne dersin. Rotayı Savaş abiden alırız.

Yok gelemem kılım var tüyüm var diye kıvırma görelik Kemal Merkit liğini.

De haydi sana meydan okudum. Toz toplayıcı :)

Yazık la çocuğun ciğerlerine,
Roadstar tozu kötü yapıyo
Bi senede kendine ancak gelebildi:)

Evlencem motosikletimi satamadım, bu kadar laf yeter, nikah ve düğün için para lazım..isteyen arkadaşlarınız varsa benim lifanımı verebilirim uygun fiyata..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evlencem motosikletimi satamadım, bu kadar laf yeter, nikah ve düğün için para lazım..isteyen arkadaşlarınız varsa benim lifanımı verebilirim uygun fiyata..
"Satılık Mator"cu:)
Satmıyoruz olum senin motoru.
Lifan kefil olacak düğün masraflarına:)
o da olmazsa ben alırım düğünden sonra
eksozları seleye kadar kaldırıp ondan enduro-cruiser yaparım.

Bu arada Mototek hüsnü Aga Lifan Tekirdağ bayii olmuş.Duyurulur

Forumdan Uzaklaştırıldı
O halde başte seni ve Ömer Şirin kardeşimizi en derinden tebrik ediyorum... O fotoğraflardaki duruşu yeter :)

O duruşun içinde neler gizli bir bilsen:)
hayata karşı deli bir duruştur o.
Boşuna psikolog olmadı yani.
O rotalar uslu adamlarla çekilmez:)

O duruşun içinde neler gizli bir bilsen:)
hayata karşı deli bir duruştur o.
Boşuna psikolog olmadı yani.
O rotalar uslu adamlarla çekilmez:)

Canlı canlı görüntüleriniz olsa keşke, o fotoğraflara dökülen kareler dile gelse.... Bir gün hareketli görüntülerinizide çekin Savaş abey, o neşenizi o ruhunuzu görelim. Hayran kitleniz ilerde binleri bulacaktır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar