Dostum sen bu marka takıntılı arkadaşları dinleme sakın. İhtiyar bir viragoya vereceksin dünyanın parasını arıza çıkardıkça parçasını arayacaksın. Parçası zaten pahalı bence ununu elemiş eleğini asmış artık viragolar. Temizini bulman çok zor.
Ben senin yerinde olsam zaten viragonun aynısı olan roadstarı tercih ederdim tabiki.
Ama ben parasını vermişken daha iyi birşey alayım dersen 4700-5000 arası Gv 250 de bulabilirsin.
İkiside harika motorlardır ikisinide tavsiye ederim. Ben motorumu yaz kış kullandım bakma sen bu arkadaşların garajda motormu kullanılır demesineBen motorumu aldığımda motorum 3500 km deydi Savaş abiden almıştım. Daha bir yıl oldu motorumu alalı şu an km si 10250 oldu.
Benzin bedava olsa inan her haftasonu gezerimTuzu kuru olan metehandrolar gezmiyorsun ki motorla desinler.
Bizim roadstarla forumda 1222 km yol alan arkadaşımız var. Bu motor dandik motor falan değil diyenler halt etmişler. Bu lafı atanlara verilen cevapları bir oku başlıkta motoru daha yakından tanıyacaksın ozaman.
1 ay önce burgman vardı bende.Vitessiz motorda çok zaman harcadığımı düşündüm.Tabi bide sevgiliniz dark metalci olunca burgmana bindirmesi biraz zor oluyodu.Hem gönlü olsun diye hemde jinlun 250'si olan bi arkadaşın makas atıp önüme geçip egzoz diye taktığı 2 tane borudan çıkan sesi biraz kıskandığım için 5.400e geçen hafta sattım.Onun yerine kendime göre döşeyebileceğim bi 250 cc arıyodum.
Ben kararımı verdim zaten 18.000 kmde bi roadstarın hiçbi sorunu olmadığını 130 kmde bile ne kadar seri olduğunu görünce.
En zor kısmını(karar verme aşamasını) atlattım.Şimdi tek yapıcağım bi roadstar almak.
Motora biraz değişiklik yapmak istiyorum.Bi iki sağlam parça gördüm nette onları veya benzerlerini bulup takmayı düşünüyorum.
Alınca belki forumdan yardım alırım custom yapabilmek için.
İlk önce bu veya benzeri bi stop+ arka sinyaller
Bu veya benzeri çok yüksek olmayan bi gidon
Ön çamurluk için bu arkadaşı düşünüyorum.
Silindir arası içinde uydurabilirsem böyle bi kapak düşünüyorum.