Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Custom Lifan Lf 250

virago250.jpg

lifan lf 250

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ2FvJWEsDQ

http://www.youtube.com/watch?v=6Q8ICfCtEPA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=K96N8k2Vbj4

Ben de biraz değişiklik yapıyorum fazla bozmadan...regal raptor gidonu taktım...Bugun de arkaya uzunca bir sissy bar yaptırdım.fotoğraflarını paylaşıcam...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baktığınız kategoriye göre değişir: 2. el piyasasında bi uçuş yok henüz:)

Dikkat ettiyseniz Roadstar'ın ikinci el fiyatları çok düşük değil.0.km satışları da bitmek üzere.Motorunuzun kıymetini bilin.
Akşam birisi bana telefon açtı,"Roadstar'ı satıyor musunuz"? diye sordu
Sattıktan 11 ay sonra.

Geçen hafta bir arkadaşım benim motordan daha az aksesuarı olan motorunu 4000 TL nakit olarak sattı. Rodajı yapılmış güzel temiz bir motordu.

Bisanların fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Zaten motor yedek parça olarak diğer benzerlerinden daha uygun fiyata. Bunun dışında benzerlerinden daha sorunsuz. Zaten yakışı da gayet güzel olduğu için sanmıyorum bu motorun ucuzlayacagını. Daha da ucuzlayıp scooter fiyatına da satılmaz :)

Selam
Arkadaşlar ben motoruma 10w40 castrol marka yağ kullanıyorum ama !!! bu yağın v motora ince geldiğini söylediler,sizin fikriniz nedir?ve hangi numara,marka yağ kullanıyorsunuz...

herkese iyi geceler...

arkadaşalar, benim boy 1.80 ve 97 kiloyum!!!!

roadstar'ın altımda küçük kalacağını söylüyorlar,görüpte-binmek kısmet olmadı... nasıl durduğunu da bilmiyorum....

fikriniz nedir?

herkese iyi geceler...

arkadaşalar, benim boy 1.80 ve 97 kiloyum!!!!

roadstar'ın altımda küçük kalacağını söylüyorlar,görüpte-binmek kısmet olmadı... nasıl durduğunu da bilmiyorum....

fikriniz nedir?

Bende aynı boydayım..küçük kalmıyor,sadece biraz kilo'nuz var :) ama!!küçük kalacağını sanmam :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------

10w40 castrol kullandım......

15w40'dahamı iyi olur acaba :silent:

valla ben birazcık yapılıyımdır da:) üstünde sırıtmak istemem,yolda görsem biyerlerde hemen binecem bakacam:)

Bende aynı boydayım..küçük kalmıyor,sadece biraz kilo'nuz var :) ama!!küçük kalacağını sanmam :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------

15w40'dahamı iyi olur acaba :silent:

Bir bilene sormak lazım!!

slm.bende roadstar almayı düşünüyorum ama yaklaşma firması battı diyolar doğrumudur bi sıkıntı olurmu kullanıcılarından fikir bekliyorum.caracalıda düşündüm kararsızım.:pale::silent::silent::silent:

ayberk hayla binemedinmi :)

avşaroğlu

roadstarı bisan getiriyor inan bütün markalar batar bisan kolay kolay batmaz :) bisan üç günlük bir firma değil 70 yıllık firma :) kim demişse iyi sallamış sana..

Selam
Arkadaşlar ben motoruma 10w40 castrol marka yağ kullanıyorum ama !!! bu yağın v motora ince geldiğini söylediler,sizin fikriniz nedir?ve hangi numara,marka yağ kullanıyorsunuz...

o soyleyenlere bakma sen, agzı olan konuşuyor.

kışın 10w 40 yazın 15w 50 istanbul için ideal. hoş full sezon 10w 40 da kullanabilirsin.

Kitapcığında ne yazıyorsa onu koyalım o'zaman .... kitapcığı olmadığı için bende yeni öğrenmiş oldum...selamlar

İnternette sıfır Roadstar fiyatı ararken bisanın kendi sitesinde 2008 satış fiyatlarını buldum

http://www.bisan.com.tr/fiyat/motosiklet2008.htm

BİSİKLET PERAKENDE FİYATLARI

MOTOSİKLET PERAKENDE FİYATLARI
ROADSTAR 250 5600 Tl

5600 Tl roadstarın satış fiyatı yazıyor. Acaba bulunduğunuz bölgelerde sıfır satış fiyatı nedir ?

slm

abi ben sıfır bitane buldum 3000 diyo elinde bi tane kalmış bordo renk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 AM ----------

2007çıkışlı

Selam

ağzı olan konusur yazın 10 - 50 yazın 10 -40

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 AM ----------

abi ben sıfır bitane buldum 3000 diyo elinde bi tane kalmış bordo renk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 AM ----------

2007çıkışlı

3000 tl vermem ben az daha bekler dragstar 250 alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar