BİSAN HAKKINDA BİR SORUN..ARANILDI KONUŞULDU...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya burayamı açılacak bir konumu bilmiyorum
özür dilerim
ben bu bisan denen firmayı nereye nasıl şikayet edebilirim...
iş için aldım motoru iki defa arıza yaptı
1inde 1 ay bekledim gene gelmedi parçası en sonunda servis yeni motordan parça söktü..
2.si şimdide 10 gündür bekliyorum gelmedi parçası
işi için kullanıyorum girdi işler birbirine :pr: :pr:
geri vermek istiyorum motoru paramı almak istiyorum nasıl olur

Motosikleti
Su Motoru
Musti tüketiciyi koruma derneklerinden birisine şikayet et bence veya firma yetkilileriyle görüş ama en baştakilerle ve gerekirse mahkeme aç, biraz uzun sürer ama sonuçlanınca hem yasak faiziyle paranı, hemde mahkeme masraflarını kaybeden tarafa ödetirsin ...

MeTaL' Alıntı:
Musti tüketiciyi koruma derneklerinden birisine şikayet et bence veya firma yetkilileriyle görüş ama en baştakilerle ve gerekirse mahkeme aç, biraz uzun sürer ama sonuçlanınca hem yasak faiziyle paranı, hemde mahkeme masraflarını kaybeden tarafa ödetirsin ...
çok uzun sürermi mahkeme olursa
5 senedir motorsiklet kullanırım bunun kadar sorunlu bişey görmedim
bide garanti durumunu anlatan olursa severim
:pr: :pr:

Motosikleti
Su Motoru
Kardeş en fazla 1 sene en az 6 ay sürer mahkeme, garanti işide genelde bir malda şu şekilde olur ; maldaki sorun uzman kişi tarafından incelenir ve kullanıcı hatası olarak görülmeyen her şey garanti kapsamı içindedir ...

demin aradım yollanmış parçalar sözde
ücretli yollanıyormuş :pr:
ya oturup ben dağıtmadım ya :pr:

motoru aldığımda basıma gelebilecek en kötü şey bu. allah kimseye vermesin
dostum sanada kolay gelsin. umarım inşallah hayırlısı ile işlerini halledersin.

kolay gelsin.(sabır)

saolun 3 defa yolda kaldım 8 km taşıdım geçen servise kadar..
servisleri apayrı bi sorun
yağı değiştirdi 3000 km bakımı 45yl dediler :pr:

sinirden dükkanda ne var ne yok dağıttım :pr:

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım dağıtma sana dediğim başlığı bir oku bizim ne durumdan ne duruma geldiğimizi gör unutma keskin sirke küpüne zarar :bounce:

BBRR' Alıntı:
arkadaşım resimlerini çekip sorunun ne olduğunu iyice anlat vede şu sayfaya yaz
önce bu sayfayı bir oku daha sonrada sorunlarını anlat hatta resimler çek gerekirse maille bizde baskı yaparız firmaya

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6705

bu başlık bu tip sorunlar için :bounce:
seninde olayını okudum geçmiş olsun
banada aynısı oldu kaza yapmadım tek dingille 30 km yol gitmek zorunda kaldım :pr: :pr:
bu servislerin dilerim aynısı başlarına gelir :pr:
3 mouse iki kasa bir speaker :pr:

Moderatör (forrap)
musti81, sıkma canını dostum herşeyin bi çaresi var.Ara bisan anamerkezi böyle böyle de ben beklemekten ve çıkardığı sorunlardan sıkıldım de eğer 3 gün(misal) içinde bütün sorunlarımı çözmezseniz tüketici masasına başvurucam ve diğer yerlerden adınızı ve yaklaşımlarınızı sattığınız malın kalitesini anlatıcam falan de inan bana çok etkili olur bence.Bu tür sorunlara böyle çok çözüm bulundu Bisan firması eski firmalardan adının lekelenmesine izin vermez.Bizim arkadaşda da var pasific 125 ama çocuk neredeyse hiç servise gitmedi ve hayvan gibi kullanıyo cihazı ben bile şaşırıyorum nasıl bu kadar sorun çıkarmadan çalışıyo ne de olsa o da çin malı diye...Sıkma canını herşey hallolur öyle ortalığı falan dağıtmanın bi faydası yok keskin sirke küpüne zarar :cat: Ne olursa olsun yanındayız bunu sakın unutma...

forrap' Alıntı:
musti81, sıkma canını dostum herşeyin bi çaresi var.Ara bisan anamerkezi böyle böyle de ben beklemekten ve çıkardığı sorunlardan sıkıldım de eğer 3 gün(misal) içinde bütün sorunlarımı çözmezseniz tüketici masasına başvurucam ve diğer yerlerden adınızı ve yaklaşımlarınızı sattığınız malın kalitesini anlatıcam falan de inan bana çok etkili olur bence.Bu tür sorunlara böyle çok çözüm bulundu Bisan firması eski firmalardan adının lekelenmesine izin vermez.Bizim arkadaşda da var pasific 125 ama çocuk neredeyse hiç servise gitmedi ve hayvan gibi kullanıyo cihazı ben bile şaşırıyorum nasıl bu kadar sorun çıkarmadan çalışıyo ne de olsa o da çin malı diye...Sıkma canını herşey hallolur öyle ortalığı falan dağıtmanın bi faydası yok keskin sirke küpüne zarar :cat: Ne olursa olsun yanındayız bunu sakın unutma...

servisinde iş yok sadece malı satıyorlar
bisanda sorumsuz olunca
:pr:

garanti ve ne gibi sorunlarda ne yapılacağın hakkında pek bilgin yoksa direk merkeze git sorun ve şikayetelerini bildir.müşteri temsilcisine iş için olduğunu ve bana para kaybettirdiğinizi söyle ilgilenen bir departman yoksa direk tüketiciyi koruma derneklerinden birisine şikayet et mahkeme açsan bir dert para kazanıyorum diyorsun. derneğe giderkende gelmeyen parçalar için ve yapılmaya sevsisler için yazı al.yani şu parça şu zaman gelicek dediler mi yazıyla kaşeli imzalı iste,serviside aynı şu zaman gel dediklerinde yazılı beyan iste o zaman yapmak ve getirmek zorunda kalırlar.....

allah kolaylık versin...

:cat:

abicim az önce aradılar
88 milyon masraf var diyorlar
nasıl iş anlamadım ben
benimi kandırıyorlar ya garanti niye var..
kayış 20 kağıt diyor
fakat bunun kayışı zayıf diye değiştittirmiştim
taktığı kayış koptu..taktıktan 25 km sonra..
sonra gene eski kayışı takmışlar oda kopmuştu..
ordaki eleman bizden bir kayış alacağın var dedi..
şimdi para isteniyor..
ya ben buna ayda bir masrafmı yapacam sürekli :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım bence parayı verme ve şikayet et öyle işmi olur sen garti diye alıyosun kulanıcı hatan yok n biçim iş bu anlamadım : :jocolor: :jocolor:

ne yapayım merkezimi arayayım? yardımcı olurmusunuz bana
bıktım illetten servislerden şikayetçiyim özellikle

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede merkezi ara ve şikayetçi olucağını söyle tehtitkar ol ve deki dava açıcam de tüketici haklarına ve onlara yapılan işleri anlat her şeyden para aldıklarını ve garantinin hiçe sayldığını anlat ne biçim iş anlamadım de (yaw bunu benim motoruma yapıcaklardı boğazlardım adamı) ayrıca işlerinin aksadığını söyle bir yandada tazminat davası açıçagını söylr kale almazlarsa hakaten aç kazanırsın :jocolor: :jocolor: :jocolor: :jocolor:

ya işte bu olaylarla uğraşmak korkutuyor
çok yoğunum motorsuzda herşey birbirine girdi
malzeme alamıyorum :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar