BİSAN HAKKINDA BİR SORUN..ARANILDI KONUŞULDU...

seLam arkadaşlar,selam dertli kardeşim musti...
Herkes bildigi işi yapacak abi.Ben bunu biLir bunu söyLerim.Senede 11 milyon motorsiklet üreten Honda gbi bir dev varken 3-5 kuruş aşşagıya cin malı almak niye.Musti dostum ben 1 sene Honda activa kullandım çok güsel motor.Monitor,kasa vs taşiyabilirsin rahat motorsiklet.Azda yakıyor tam istedigin gbi.Şu dertlerden kurtul,motoruda elden çıkarmaya bak çaktırmadan kimseye.Gel sana bir activa alalım olmazmı..? :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
JaNTi' Alıntı:
seLam arkadaşlar,selam dertli kardeşim musti...
Herkes bildigi işi yapacak abi.Ben bunu biLir bunu söyLerim.Senede 11 milyon motorsiklet üreten Honda gbi bir dev varken 3-5 kuruş aşşagıya cin malı almak niye.Musti dostum ben 1 sene Honda activa kullandım çok güsel motor.Monitor,kasa vs taşiyabilirsin rahat motorsiklet.Azda yakıyor tam istedigin gbi.Şu dertlerden kurtul,motoruda elden çıkarmaya bak çaktırmadan kimseye.Gel sana bir activa alalım olmazmı..? :cat:

ya arkadaşlar ne bilim sinirle aldık ne bilim böyle olacağını
işte bende kafamı vuruyorum neden honda almadım diye
galiba gidip parasını verip alacağım çok kaybım oluyor esnaf olsanız anlarsınız hani işim durmasında olayı :pr: :pr: :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
musti ben aradım konuştum sen ünal beyle konuş türkiye bisan genel müdür yrd sı sana her konuda yardımı olucak:bisan motorsiklet ile ilgili olarak,arkadaşınızın bazı sorunlar yaşadığı ve bu sorunların birkaç konuyu kapsadığı anlaşılmaktadır.
arkadaşınıza yardımcı olmak,sorunlarını çözmek en az sizin kadar bizimde görev ve sorumluluğumuzdur.
duarlılığınız için teşekkür ederiz..arkadaşınızın sorunlarını tam tespit etmek ve çözmek için acilen bizi aramasını sağlayınız.

ünal elkılıç
genel müdür yrd.
direkt tel....0232-8770053
bisan-izmir
:bestmt:

burası evmi fabrikamı
açan yok telefonu :pr: :pr: :pr: :pr:
motoru aldım90 milyon bayılıp belki kızacaksınız ama
esnaf olsanız anlarsınız herşey birbirine girdi :pr:
bir dahamı :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
belki iznemi çıktı ben konuştum adamla ama birdaha ben arıycam yarın onlar kaybedicek ama sen de 90milyonluk fatura duruyo dimi :jocolor: :jocolor:

motor yatıyor hurdalıkta la :mrgreen:
10 senelik motor banamısın demiyor şu an honda hayat onda :rendeer:

canım kardeşim sen garanti kitabını bir oku tahrik kayışlar balatalar teller garanti kapsamı dışındadır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne oldu son durum musti Heyecanlı oluyordu buu :)
Bendede bisan vara ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar