BİSAN EM 150 L

ARKADAŞLAR MOTOR SEVDASI YENI BAŞLADI. 1 AY ÖNCE BİSAN EM 150 L ALDIM. SIMDILIK İYİ GİBİ. SİZCE NASIL BIR SECIM YAPMISIM . BİLGİSİ OLAN VAR MI TEŞEKKÜRLER.

Lifan Emisol (EM 150 L) olmasın o :) Gayet güzel bir tercih. Motorla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz. Kullanıcısı oldukça az forumda fakat çok merak edilen bir motor.

EVET BANA SATAN MOTORCU BİLE EMISOL DİYORDU BEN ÖĞRETTİM ONA. :) ŞU AN MOTORUM 1000 KM DE TİTREŞİM SIFIR DİYEBİLİRİM, YOL TUTUŞ VİRAJLARDA ÇOK İYİ YERE SAĞLAM BASAN BİR MOTORSİKLET. ÇANTA DEMİRİ YOKTU ONU KENDIM YAPTIRDIM. HIZ OLARAK 115 İ ŞUAN İÇİN GEÇMİYOR ALMAK İSTEYENLERE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM... FİYATINA GÖRE İYİ:))

Arkadaşım çok iyi bir tercih yapmışsın bu motoru hep tutmuşturum biraz fotoğraf koyarak buraya şenlendirirmisin :)

hadi bakalım hayırlı olsun resim ve daha fazla anlatım bekliyoruz. yakıt tüketimi özellikler felan...

arkadaşlar yakıt tüketimi şehir içinde sakin binersem 14 kuruş yakıyor. uzun yolda 2 kişi denedim ama sürekli 6- 8 devir arası idi 18 kuruş civarı yaktı. pek çözemedim bende :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

s94cl.jpg
[/url][/IMG]

2 FOTO ATAYIM EDİM

şekli çok güzel ama yakıt çok gibi geldi bana :/ gerçi normal de benzin fiyatından dolayı çok. benim motoru satarsam almayı düşünüyordum ama benim motorla aynı yakıyor. ya tüp takacam zaten bu gidişle yada cub alacam

Uzun zamandır bu motoru tavsiye ediyorum çok iyi motor üzerinde çok işçilik var.
3000 tl sanırım fiyatı .

motoru 3000 tl civarına 15 ay elden taksıtlı aldım.(motorcu tanıdık) alırken 3 rengi de vardı siyah , kırmızı ve bu. siyahı abime kaptırdım. kırmızı yı da başka bır arkadaş aldı inanın 3 rengıde güzel görünüyor . motorcuya tırdan 3 tane ındırıldı. 1 saatte 3 ü de satıldı. tıpı işciliği güzel çanta demırı yoktu demırcı arkadaşa yaptırdım. almak ısteyenlere sıddetle tavsiy ederım pişman olmazsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar