Bisan bisan 100lük cab

mrb arkadaşlar bisan lifan 100 cab almak istiyorum bu motor hakkında bilginiz varmı...

Bisan lifan cup alabılırsın bende bisan sürücüsüyüm
ama benım motorum Bisan terra cup 125 cc ben bisandan çok menmunum
sana da almanı öneririmmm şimdiden hayırlı olsun.....kazasız belasız keyif dolu sürüşler diliyorum....:)

terra ya baktım cok güzel duruyor arkadaşalr ama bisanın internet sitesi istanbul bayisi falan hic bise bulamadım bilen varsa yaza bilirmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

bilen kimse yokmu arkadaşlar

Bisan cup kullanan var mı ? Nasıl motor çok güzel ve sağlama benziyor. Keşke Mondial yerine Bisan alsaydım.

cuuuppp

ben kullanıyorum bu 4. senem gayet ıyı bısan 100luk starcupum var alacaksan tavsıye ederım...:)

arkadaşlar piyasadaki CUP'ların neredeyse hepsi aynı motora sahip,
tam otomatikten zıyade yarı otomatik olanları daha kullanışlıdır,
Ve CUP Motorların Hepsi Gayet Sağlıklı Biniş Sağlıyorlar.
Tavsiye Ederim Herkese...

arkadaşımda bisan roadstar var 100 lük cuplardan bisanın 500-600 km de fln daha motorda herhangi bi sorun yok şimdilik inş.da olmaz. sağlam motor çekişi fln gayet iyi tıkı çıkmıyo taksitli 2.500 e civarı bi miktara aldı.düşünen varsa geçerli bi motor bisan

Arkadaşımın motorunu kullanıyorum yaz başından beri. Motor, vites geçişleri olarak problemi yok. Motor 7000 devrin üzerinde titreme yapıyor, Bisan'a özel değil Cubların çoğu titreme yapıyor diye biliyorum. 80 km/h üstünde hafif rüzgar varsa bile sallanma çok hissedilir şekilde oluyor. Arkadaşımın motoruna özel mi bilemem.

Ben bisan cub kullanıcısıyım. 1 yıldır bu motoru kullanıyorum. motorun şehir içi yakışı ve sağlamlığı gayet tatmin edici. Motorda yüksek hızda sallanma oluyo rüzgardan dolayı. Ama gayet iyi bir motoru var. cub alıcaksan uygun fiyatından dolayı önerebilirim :)

bisan kullanmışlıgım var titreşim fazla yok çekişi güzel hız yapıyor 110-115 daha fazlasını beklememek lazım fiyatı uzuc marka güzel 8 yıldır sapa saglam taş gibi

Ben şöyle söylüyüm size... Bende Bisan Roadstarcup100 var. Tamam yakıt olarak gayet cazip çok az yakıyor. maksimum hız ı da düzde kendi gideceği hız 90 km/s yokuş aşağı rampa felan performans egzoz felan takarsan 110 ları görürsün. Bu şekilde motor alacağına Elden debriyajlı 5Vites motosiklet almanı tavsiye ederim. Bisan Çelik vs. Cup taarzı almamanı söylerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar