Birlikte İftar Yapmaya Ne Dersiniz?

Arkadaşlar,

Sanırım rezervasyon 10 kişilikti, bana da yer bulunur mu? Son anda belli oldu, kusura bakmayın. Ben de gelmek istiyorum.

Dedim ya soframız geniş buyurun gelin tabi ki.:)

Takılmayın rezervasyon sayısına 10 olur 11 olur ayarlarız bir sandalyeye bakar :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

merhaba ben Küçük çekmece tarafından gelmek istiyorum rezervasyon önemli değil demişsiniz bir sandalye bana da bulabilir miyiz :D

bu taraflardan gelecek arkadaşlar var mı? beraber gidelim

Tabiki buyurun bekleriz.

Ancak şu yanlış anlaşılmasın ne olur.

Mevcut rezervasyonumuzu belli bir sayı ile yaptık, bunun dışındaki katılımcıları da bekliyoruz. Sadece iftar saati yoğun olması nedeni ile firma ayrı masalar sunabilir. Yemeklerimizi yer sonra yine sohbet muhabbet için bir araya gelebiliriz. Sıkıntı yok gelmek isteyenler buyursun iftar öncesi ve sonrası sohbetlerimizde sıkıntı olmaz sadece 15-20 dakikalık bir iftar sırasında o da eğer oturduğumuz masanın yakınındaki masalar müsait olmazsa.

Soframız geniştir buyurun. Sohbet muhabbet, bilenler bilmeyenlere anlatır. Sormak istedikleriniz aklınıza takılan soru işaretleri eğitim hakkında detaylar.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Tabiki buyurun bekleriz.

Ancak şu yanlış anlaşılmasın ne olur.

Mevcut rezervasyonumuzu belli bir sayı ile yaptık, bunun dışındaki katılımcıları da bekliyoruz. Sadece iftar saati yoğun olması nedeni ile firma ayrı masalar sunabilir. Yemeklerimizi yer sonra yine sohbet muhabbet için bir araya gelebiliriz. Sıkıntı yok gelmek isteyenler buyursun iftar öncesi ve sonrası sohbetlerimizde sıkıntı olmaz sadece 15-20 dakikalık bir iftar sırasında o da eğer oturduğumuz masanın yakınındaki masalar müsait olmazsa.

Soframız geniştir buyurun. Sohbet muhabbet, bilenler bilmeyenlere anlatır. Sormak istedikleriniz aklınıza takılan soru işaretleri eğitim hakkında detaylar.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Sadık abi motorlar gözümüzün önünde mi olacak? bende alarm kilit vs yok :p

Bu mubarek Ramazan aksaminda dabetimize icabet edip gelen tum arkadaslara, abilere kardeslere tesekkur ederim. Sizin gibi guzel insanlari tanimama sebep oldugunuz icin ALLAH razi olsun.

Bu arada ekip hizli cikti, ben kaskimi takip montumu eldivenimi giyene kadar kayboldular gozden yoldada denk gelmedik :)

"KAZASIZ SURUSLER

Kesinlikle gelmeyen arkadaşlar çok şey kaybettiler. Kesinlikle en yakın zamanda tekrarlamalıyız.

Bu mubarek Ramazan aksaminda dabetimize icabet edip gelen tum arkadaslara, abilere kardeslere tesekkur ederim. Sizin gibi guzel insanlari tanimama sebep oldugunuz icin ALLAH razi olsun.

Bu arada ekip hizli cikti, ben kaskimi takip montumu eldivenimi giyene kadar kayboldular gozden yoldada denk gelmedik :)

"KAZASIZ SURUSLER

Asıl biz teşekkür ederiz,güzel mekan,güzel sohbet,güzel insanlar.=Karnım doydu ya mutluyum :mrgreen:

Bahsettiğimiz barınak organizasyonuna erken gidebilmek içindir. :)

"KAZASIZ SURUSLER

Ben orda seni sordum ama vedalaştık gitti dediler :mrgreen: Bizde dönüşü hızlı yaptık biraz :) bende sizi tanıdığıma memnun oldum artık barınağa da bekliyoruz abiler :p

Ben orda seni sordum ama vedalaştık gitti dediler :mrgreen: Bizde dönüşü hızlı yaptık biraz :) bende sizi tanıdığıma memnun oldum artık barınağa da bekliyoruz abiler :p

Kasklari takinca gorusemeyiz diye vedalasmistik sonra baktim gitmis herkes :)
Neyse barinak'i coknmerak ettim INSALLAH en kisa zamanda gelmek istiyorum.

"KASASIZ SURUSLER"

Sadık, emeğine sağlık. Güzel bir toplantı ve iftar oldu. Tekrar görüşmek dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar