Motorla gelmek diye bir zorunluluk yok ki? Otobüs, minibüs, metrobüs, veya yolu üzerinden olan birinin artçısı olabilir.
Bu arada bu akşam Leventte Baazen Tantuni var, bir kaç abimiz ve dostumuz ile birlikte orada olacağım. Hem sohbet edip hem de iftar yapacağız. Sohbetin konusu tabiki motosiklet (hatta deaty vereyim, doğru devir aralığı ve hassas gaz kullanımı) olacak. Oradan geçip selam vermek isteyen olur, katılmak isteyen olur. Tanışmak isteyen olur buyurun beklerim.
Bu arada aramızda iki adet eğitmen arkadaşımız ve bir eğitim firmasının halkla ilişkiler sorumlusu da olacak. Gönlünde eğitim almak isteyen ama nereye kime ne soracağını bilemeyen birileri var ise Kendileri seve seve yardımcı olacaklardır.
Bu arada bu akşam mekan ile görüşüp rakamlarını öğreneceğim eğer fiyatları uygun bir rakama çekebilirlerse bizim iftarımız fa orada olabilir. Adına aldanmayın sadece tantuni yok

bir çok alternatif var.
Hem bir hem de ikinci köprüye ve çevreyolu çıkışlarına oldukça yakın bir yer.
Yarın bunu da netleştirip buradan duyuracağım.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Şimdilik katılımcı listesi bu şekilde gibi görünüyor. Artan eksilen olursa günceller en son hali ile rezervasyon yaparız.
1.Sadık1453
2.Kngsze
3.Hasanrs
4.Ectuna + 1
5.Osırıs
6.Porlanoche
7.Tunahanist
8.Being
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Evet arkadaşlar,
Dün akşam ki sohbetimiz gayet güzel geçti. Ancak tantunici ile ilgili bilgide ufak bir değişiklik
Sadece tantuni varmış

ama iftar menüsü de var. Gayette doyurucu.
İftar tabağı (bu isim aldatmasın, 2 hurma, 4 zeytin, 2 parça peynir

)
Çorba,
Dürüm yada ekmek arası tantuni,
Salata,
Meyve Tabağı,
İçecek,
Tatlı.
Ve sınırsız çay.
29,90 TL
Şahsi fikrim, iftar menüsü hariçte gayet doyurucu ve uygun alternatifler mevcut.
Önümüzdeki hafta Cuma 18 Temmuz 2014.
Ancak katılım gösterecek arkadaşların rezervasyon için sayıyı netleştirmemiz gerekiyor. Bu nedenle net katılımcı listesine ihtiyacım vardır.
Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"