Tamam arkadaşlar tamam vazgeçtim bir daha Arora"nın yanına bile yaklaşmam artık.Bu kadar tepki geldiğine göre cidden o parayı haketmeyen bir motormuş.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Xt125-Falcon-Comet veya kendimi biraz aşıp ikinci el temiz bir Xt660 alıcam...
Tamam arkadaşlar tamam vazgeçtim bir daha Arora"nın yanına bile yaklaşmam artık.Bu kadar tepki geldiğine göre cidden o parayı haketmeyen bir motormuş.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Xt125-Falcon-Comet veya kendimi biraz aşıp ikinci el temiz bir Xt660 alıcam...
Cidden buradaki yardımlaşma ve paylaşım ortamı başka hiçbir sitede yok.aklın yolu 1
:bounce:
vay be ne MT miş
iki dakkada motordan sogutulur
iki dakkada motorcu yapılır
Parayı cebime koyayım bende CBF 150 alınırmı diye topik acayım bari
vazgeçme hemen,Tamam arkadaşlar tamam vazgeçtim bir daha Arora"nın yanına bile yaklaşmam artık.Bu kadar tepki geldiğine göre cidden o parayı haketmeyen bir motormuş.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Xt125-Falcon-Comet veya kendimi biraz aşıp ikinci el temiz bir Xt660 alıcam...
Havalı bi cafeye gidip hava atma derdim yok zaten.Pastane motorcusu hiç değilim,zaten öyle olsaydım enduro tipli bir motora da bakmaz SS tip motorlara bakardım.Sadece bu motora değil hiç bi çin malına verilen 5.400ytl den hayır gelmez bence.. Benim de ilk motorum çin malıydı ama 1.600filan vermiştim,elimde de patlasa 2sene bindik dedim,keza 1000ytl ye de arkama bakmadan verdim. Ama 5000ytl ler söz konusu olunca durum sakat. Bi de bu çin mallarının orjinali var olan motorlardan tasarım kopyalama huyuna deli oluyorum.Kardeşim bi malın ya orijinalini alırsın ya da alamıyorsan daha uygun bi markanın orjinalini alırsın dimi.. Bu aletle ben havalı bi cafenin önüne gidip motorcuyum demeye utanırım valla. BMWden inmiş gibi kasılıcam bi de, aslında TIRT.. Ha yanlış anlaşılmasın,elbette herkes BMW ye binemez,ama işin güzel tarafı da bu zaten,bi sonraki adım için çabalaman.Hep daha iyisi için uğraşman..YOksa cebimde para yok,kapımda çakma CBR duruyo,ne o millet adam sansın.Bİ sigara versene,valla yok abi,şimdi attım paketi![]()