Birisi beni bu motosikleti almaktan vazgeçirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çakıp çakıp Türkiyeye yolluyolar ne güzel yaaaa :queen::queen::queen:

Adamlar Hereke halısının patentini almak için hereke diye bir yerleşim yeri oluşturmuşlar ve böylece dünyaya hereke halısı diye çakma çin halısı satıyorlar diye bir rivayet var...Gerisini sen düşün ABS diskin markası motorun markası B.m.Vv yaparlar

arkadaşlar ABS frenin yani diskin markası

bence alma arkadaşım git 2.el bir marka al

Zaten lastik ve -olsaydı eğer- ABS masrafını fiyattan çıkarınca geriye motor namına pek bişey kalmıyor :queen:

Uuu millet diskin markasına dalmış gitmiş bende geçen ilanlarda ferrari kornalı kanuni gördüm alsam mı acaba nede olsa ferrari kornası var üzerinde:p ABS kebap salonları ,nezih bir ortam,klimalı aile salonumuz vardır...
Yahu git kardeşim sen o parayı bi yere bağış yap sevap işlersin bizde seni taktir ederiz.

ya motoru satan yeri biliyorum hep böyle burdan scooter aldım adamlar servisten anlamaz etmez bilmez... satarken yağlı ballı anlatırlar isim vermeyim sahibi çok laf yapar icraat yok sakın alma... o ikinci el tanınmış marka al daha iyi... tuzağa düşme ben ordan scooter aldım dilim yandı

Bu paraya çok temiz bir cbf250, hyo 250comet, 250lik temiz bir scooter Sıfır cbr125 alınır ve sorunsuz binilir...

Neler alınır nelerde arkadaşlar her zaman makyaja bakıyor...kimi zaman bir çoğumuzun yaptığı gibi.

alırsan hatun sanarlar laf atarlar bak alma kötü olur üstüne sürerler sıkıştırırlar çok kötü olur alma etme yapma

alırsan olm varya bittin sen yani öyle böyle değil benim aşiretim var dövdürürüm seni
vazgeçtin mi:queen::queen:

Sen bu motoru al bence. Arıza yaptıkça bozulan parçayı BMW parçalarıyla değiştirirsin. 1 seneye kalmaz komple BMW olur motorun. Biraz pahalıya çıkar ama olsun..

Bu paraya çok temiz bir cbf250, hyo 250comet, 250lik temiz bir scooter Sıfır cbr125 alınır ve sorunsuz binilir...

Ben kullanamıyorum bu aletleri ama gecenlerde CBR 125 kullandım tavsiye ederim yada hyo'yu Bu alacagın aletten vaz gecersen sana+ kazandıracakları
daha seksi,daha akıllı (sözüm meclisten dışarı bu fiyata alınmaz bu alet),daha karizmatik,daha genc bir görünüm verecektir+ yapacagın masrafların cebinde kalmasıda cabasıda ++++:cat: aklın yolu bir

ABS mi? bu motorda mı? ABS'nin açılımı senin dediğin gibidir ama uygulanması bu motorda...senin dediğinden biraz farklıdır yani yok öyle birşey.Bu motor ilk fuarda gördüğümde 6500ytl gibi bir fiyat istediler bende güldüm,5400 oldu yine komik bu motora bu para verilmez verdin,motorla nikahı kıydın demektir.Bir daha seni kimse ayıramaz,yani satamazsın.Üzerindeki motor mct-250 ve türevleriyle aynı motor.Şekli çok güzel gerçekten f650CS nin direk çakması ama değer mi onu bir düşün.Nx falcon4 lerin temiz ikinci elleriyle aynı fiyat.Madem paran var ,enduro görünümlü veya harbici enduro istiyorsun al bir nx4 falcon bin git,sıkıldın,paraya sıkıştın ne bileyim ama satmak ,istedin mi arora satılmaz satsanda ölmüş eşşek fiyatına satarsın yazık olur.Yok bu motoru yarı fiyatına versinler o zaman bile düşün derim masrafın,sorunlarıyla uğraşman kaybettiğin zaman + motordan soğuman vs...
Dostum yazılarını ilgiyle takip ediyorum.Gene aklı başında ve cok doyurucu cevaplar yazmışsın.Dediklerini düşüneceğim...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Al benden de o kadar,çakma motoru napayım boşuna para.Sakın yanaşma unut gitsin.

Markasımı Bilinmez Ama İşime Yaradı

al hocam bunu aroralarıda silip bmw yazsarsan herkes yer.abs işine gelince o abs diskin markası:pcidden adamlar markasını abs koymuşlar ya

ABS Diskin markasımı bilinmez ama bende arora motorun chopper modelini aldım . Elektrik aksamı döküldü . Bunun dışında ön frende ABS yazıyordu . ABS fren sistemi ani fren anında tekerleği kilitlemeyip kesikli kesikli durma işlemi gerçekleştirir diye biliyorum . Motorumla Adana da dolaşırken bir kavşakta geçerken yeşil ışığı kaçıran fakat hızını alamayan bir otomobil hızla yandan vuracak şekilde üzerime doğru geldi bende o telaşla ön frene asıldım hiç bırakmadan sıktığım halde motorun ön freni kesik kesik ( tık tık tık diye ses çıkararak ) fren yaparak durdu . Ya ABS sistemi gerçekten vardı yada Allah korudu .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vitesleri varmı bunun gidiyormu bu gitsede duruyormu dursada nerde duruyor:queen::queen::queen::queen::queen:

bence al bu motoru. sitede bize anlatacağın çok fazla sanayi-servis anıların olur. üstelik sayende bizim de teknik bilgilerimiz artar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar