biriniz yardım edin arkadaş nasıl insansınız

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
başlığı okuduktan sonra aklıma devrimci genç geldi, birde röportaj adam ondan alıntı yaparak video çekmiş o daha da komiğime gitti :mrgreen:

devrimci genç (son derece haklı ama millet mallaşmış yapacak bir şey yok, adam ciddi ciddi bir şey söylüyorlar ama arkasından diğerleri dalga geçiyor)

buda röportaj adamın alıntı yaptığı kendi videosu

# ey forumdakiler, nasıl insanlarsınız siz? yok yani hayır ne biçim insansınız onu merak ediyorum. ne şekilsiniz? hayırdır?

Son düzenleme:
taktınız arkadaş sizde başlığa işte bende bu yüzden açtım böyle başlık sözde motorsiklet forumu ama hic bir sorumuza cevap alamiyoruz goy goy yapmayi bırakın eğer doğru dürüst bilginiz varsa yardımcı olun

Sana mı soracağız lan sığır?

daha once bu konuyu actin ama kimse yardimci olmadi

benim bir kac sorum olacak

simdi ben 105 alt motor toplayacağım
46mm silindir kit aldım pistonu ile beraber
simdi bu sikindire uygun krank ve kartel alacagim fakat hangisini alacagim onu bilmiyorum nette heo sacma sapan bilgiler var

simdi 103 krank ve kartel alsam silindire olurmu ?
veya 105 kartel alsam 103 krank alsam olurmu
kimisi 103 ve 105 krankın hic bir farki yok sadece 105 krank ağırmış yani boyutlari ayni imiş bide doğrumu bu birini ayrıntlı bir bigi versin arkadaş

İnsan değilim. Çünkü insanların %90'ı sorularınızın cevabını ilkokulda öğreniyor. Bu kadar basit soruya cevap vermeyip yardımcı olmayan insan değil gerçekten.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
taktınız arkadaş sizde başlığa işte bende bu yüzden açtım böyle başlık sözde motorsiklet forumu ama hic bir sorumuza cevap alamiyoruz goy goy yapmayi bırakın eğer doğru dürüst bilginiz varsa yardımcı olun

kaç soru sordun sen? ben yıllardır üyeyim ve ne sorsam cevaplıyorlar, yağmurluktan bilgisayar parçalarına kadar, prefabrik evden marangoz muhabbetine kadar her şey konuşuluyor motosiklet forumda.

şimdi sen fırça atar gibi başlık açmışsın ve millet kızınca sende triplere girmişsin, normalde "kusura bakmayın" tarzı bir şey yazıp devam etmen gerekiyor, sorun değil, hepimiz hata yaparız... bende çok saçmalamışımdır, kaç yıldır üyeyim kim bilir ne kadar saçmaladığım olmuştur.

şimdi sana ne lazım onu söyle? lafı geveleyeceğine sana ne lazım onu daha detaylı yazsana? (biraz da ben atarlı konuşayım, kötü niyet yok, mizaç böyle:))

şimdi; biraz bakındım da 103 ve 105 ile ilgili bulduklarım; galiba kendine özel bir araç yapmaya çalışıyorsun, bisiklet gibi bir şeye motor bloğu koymaya çalışıyor da olabilirsin, yada elinde peugeot 105 tarzı yada ta kendisi bir motorlu araç var... (moped mi demeliydim motosiklet mi bilmiyorum)

böyle bir silindir kit mi aldın?

bahsettiğin şeyler böyle bir motosikletin parçaları sanırım...

edit: sanırım senin motorun sohbetinin döndüğü bir konuyu buldum

Son düzenleme:
@fatih.met eyvallah kardeşim anlayışın için teşekkür ederim çok kişi linç etmiş onların amacı belli zaten trolllük yapmak hiç takmıyorum onlari zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar