- Konu Yazar
Cümleten selamün aleyküm :king:
Beni bilen bilir demek yerine kısa bir özet geçiyorum ;
İstanbul şehir içi 13bin Kymco Scooter, 4bin Ace125, 8bin Cbr250 sürdüm.
Son makinemi paraya sıkıştığım ve biriken kredi borçlarımı kapatmak için sattım
Borçlarımı kapadıktan sonra, önümüzdeki ay elime geçen parayla maksimum 11.bin TL olacak ve yaz ortasında motorsuz kalmak istemiyorum.
Haliyle motor önerin diyeceğim.
Cbr250 : Motoru aldığım abim (kendisini forumdan tanırım ve çok yardımcı olmuştur) para elime geçtiğinde 13 model Cbr ile devam etmemi önerdi. Makine yakmıyor hakkaten, servisteki canavarlardan da kurtulmuştum bakımını ne istediğini biliyorum. Forumdan Serkan abiyi buldum sağolsun getir bakımını yapalım diyor ve motor muhabbeti yaparken bakımı yapıyoruz. Kendisine burdan selamlar. Makinenin tipi fena değil. Tam öğrenci motoru. Gidişi de güzel. Ama yeni motor denesem mi bu vesileyle diyorum ???.
Eski Kasa Ninja : Acil satılık deyip 12bin yazanlar olmuş. Kusura bakmayın da hayat kadar ciddi gerçekler var. Servisi ve yedek parçası bu kadar dramatik olan bir makineye yanaşmak istemiyorum ve temizini bulmak çok zor. (Tabi ilk sahibi olan düzgün bir vatandaşın motorunu beğenirsem değişir) Tipi oldum olası hoşuma gidiyor. Çift silindir olması güzel. Alayım bakımını yapıp iki sene bineyim diyorum.
Inazuma : Bizim sülalemiz rahat
Makine gitmiyo çok yakıyo diyenleri geçiyorum. Bu haftaiçi bir arkadaşım sayesinde test edeceğim. Aslında karakteri bana uyuyor. Hep şehiriçindeyim , halk otobüsü ezecek kadar yavaş olmasam yeter. Artçım da rahat eder genelde okula arkadaşla gidiyoruz. Orta ayaklık sayesinde zincir yağlama derdim de biter. Koruma demiriyle grenaj hasarı azalır. Attan inip eşeğe binmek gibi olmaz herhalde. Böyle düşünüp, sahibinden.com'a giriyorum o tasarımı görünce vazgeçiyorum
ale:
Bir el atın da benim şu derdime bir çare bulalım, düşünmekten beynim alev alacak :queen:
Saygılar,sevgiler,kazasız belasız çiziksiz sürüşler herkese.
Beni bilen bilir demek yerine kısa bir özet geçiyorum ;
İstanbul şehir içi 13bin Kymco Scooter, 4bin Ace125, 8bin Cbr250 sürdüm.
Son makinemi paraya sıkıştığım ve biriken kredi borçlarımı kapatmak için sattım
Haliyle motor önerin diyeceğim.
Cbr250 : Motoru aldığım abim (kendisini forumdan tanırım ve çok yardımcı olmuştur) para elime geçtiğinde 13 model Cbr ile devam etmemi önerdi. Makine yakmıyor hakkaten, servisteki canavarlardan da kurtulmuştum bakımını ne istediğini biliyorum. Forumdan Serkan abiyi buldum sağolsun getir bakımını yapalım diyor ve motor muhabbeti yaparken bakımı yapıyoruz. Kendisine burdan selamlar. Makinenin tipi fena değil. Tam öğrenci motoru. Gidişi de güzel. Ama yeni motor denesem mi bu vesileyle diyorum ???.
Eski Kasa Ninja : Acil satılık deyip 12bin yazanlar olmuş. Kusura bakmayın da hayat kadar ciddi gerçekler var. Servisi ve yedek parçası bu kadar dramatik olan bir makineye yanaşmak istemiyorum ve temizini bulmak çok zor. (Tabi ilk sahibi olan düzgün bir vatandaşın motorunu beğenirsem değişir) Tipi oldum olası hoşuma gidiyor. Çift silindir olması güzel. Alayım bakımını yapıp iki sene bineyim diyorum.
Inazuma : Bizim sülalemiz rahat
Bir el atın da benim şu derdime bir çare bulalım, düşünmekten beynim alev alacak :queen:
Saygılar,sevgiler,kazasız belasız çiziksiz sürüşler herkese.