Birinci Mersin Buluşması

yaa arkadaşlar

yaw arkadaşlar bende girmek istiyorum bu gruba nasıl katılırım ama benim motor 150 cc lik scooter motor hacim olayı varmı bu gruplarda tam olarak bilmiyorum

Bizim de ilk buluşma anılarımız var. Bu günler , ilk toplanmalar hiç unutulmaz... :mrgreen:

İnşallah sağlam bir grup olursunuz. Uzun yollar sizleri bekliyor! :cat:

Ama arkadaşlar alkol ve motosikle.t yanyana durmaz. Lütfen... :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizim de ilk buluşma anılarımız var. Bu günler , ilk toplanmalar hiç unutulmaz... :mrgreen:

İnşallah sağlam bir grup olursunuz. Uzun yollar sizleri bekliyor! :cat:

Ama arkadaşlar alkol ve motosikle.t yanyana durmaz. Lütfen... :)

İlla toplumsal mesaj verecen yani......:p:p:p

Adamlar ilk defa toplanmış bahane bulma len...... Hani eskişehirde yalan oldu....:silent: Ankara yalan oldu.....:silent::silent:

İlla toplumsal mesaj verecen yani......:p:p:p

Adamlar ilk defa toplanmış bahane bulma len...... Hani eskişehirde yalan oldu....:silent: Ankara yalan oldu.....:silent::silent:

Tabi eğitim şart... :queen::queen: ( Sözüm meclisten dışarı )

Walla akşam buluştuk. Biz toplanmaları nete yazmıyoz... :bounce::bounce:

Mersinli arkadaşları tebrik ediyorum.Aslında Mersin grubu baya kalabalık idi fakat bu arkadaşları ben mersin grubunda görmemiştim.Bir tek Kaan kardeşimi tanıyorum,kendisi ile geçen sene kamp yapmıştık silifkede:)
Dostlugunuzun daimi olması dilegi ile...

Bu arkadaşlar ilk kurulan mersin mt ekibindendi.Sonra bu grup dağıldı.Şimdi ise başka bir oluşum altında farklı arkadaşlar var...

abi resimleriniz güzel benimde bi motorum olunca size katılırım sizde isterseniz hayırlı yolculuklar?

silifkeden selamlar bende yeni mersin mt liyim artık plakam 34 ama farkedermi :))

antalyalı arkadaşlar bizde yapalım böle bi orgaNİzasyon
side yada alanyada buluşalım?

Mersin İl Temsilcisi
antalyalı arkadaşlar bizde yapalım böle bi orgaNİzasyon
side yada alanyada buluşalım?

abicim, bu toplaşma 2006 yılındaydı. şimdi çok şey değişti ama sizin de eski performansınız yok.
oysa akdeniz bölgesi bu iş için ideal ama bireysellik aşırı önde :bounce:

selam arkadaşlar bu yaz marmaristen dönüşü; alanyadan mersine dmersinden bir arkadaş ile (cbf 150siyah ) kullanıyordu, sanırım temsada çalışıyordu kendiside bana bu sitede üye olduğunu söylemişti, ancak bulamadım, malum yol üzerinde kağıt falan yoktu, resim çekildik falan ama muhabbetimiz sözde kalmasın diye anca vakit buldum yazdım. zaten kendisi okursa döner...kısmet artık

güzel gezi olmuş deniz yoluyla birçok kere geldimm inşallah bu yaz motorlada geleceğim görüşmek tanışmak dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar