metin abim benım manevi abimdi.. Canım herşeyimdi..
Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum yazılarından dolayı..
ailesinin durumu cok kötü olduğu için biz kardeşleri olayla tamamen ilgileniyoruz.. Yarın olay yerine gidicem..
Televizyon olayını da biz ayarladık.. Bir kaç tane video verdik abimizle ilgili eskilerden.. Bir abimiz daha video vericek. yayınlanması için o bekleniyor..
Mobesa kameralarına gelince, en uzak zoom yapılan bölgenin dışındaymış.. Ya arkadaş anladıkta sen yap zoomunu zaten motor belli, arkadasında gelen kamyonda belli ! .. bu kadar basit .. İlla Münevver KARABULUT cinayetini gibi mi olmalı birşeylerin aydınlığa kavuşması için..Ki zaten biliyorum, birileri muhakkak cep telefonu veya video kamerası ile çekti. Şu anda yayınlamaya korkuyor fakat 1-1,5 ay sonra bu kaza videosu facebook, youtube gibi sitelerde yayınlanırsa hiç ama hiç şaşırmam.. Bu kadar duyarsız olmayalım...
Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte.. Ben bu ülkeye 15 ay hizmet ettim karşılığında bunun için mi ? ..
Bakın ;
1. Kaza tam yolun ortasında rafüjde falan değil. Bir dakika içinde tam 72 araba geçiyor..
2. Yolun tam karşısında Otel inşaatı var ve aynı anda 3 vinç çalışıyor..
3. Kaza yerinin hemen 50-100 metre arasında rubenisin ve spordunyasının merkez binası var.
4. yine 50-100 metre içinde nouval diye bir firmanın koca bir binası var.
5 ve EN ÖNEMLİSİ: Hadi bunların hepsi görmedi atladı vs. Ulan İnsaniyet NAMINA bir tane şerefli onurlu adam bu kazayı bir allahın kulu görmedi mi ? ... bu nedir yaa ?. Nasıl bir toplum olduk biz böyle be .. YUH BE İNSANLIKTAN ÇIKMIŞIZ..
Arkadaşlar sizlere yalvarıyorum, gören, duyan, bilen varsa bize bilgi versin.. Şimdi Türkiye'de bir mantık oluştu.. Ben şahitlik yaparsam ben şuçluyum. Yok öyle birşey arkadaş.. Sen gel bize söyle senin adın bile geçmez merak etme ..
O kamyon şoförüne gelince, bakalım daha ne kadar rahat uyuacaksın.. Elbet seni bulucam ! ..
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.. Saygılar