- Konu Yazar
Selamun aleykum ben dayımdan bi motor alıcam ama motorda sıkıntılarda var Motorda ibre calısmıyor dayımın dedigine gore 3 uncu vitesde bi titreme geliomus birde on lastik cantı zigzak ciziyor bu 3 unude yapdır diyor bi sure sonra ama tabi motorcuyada gostericem dayımda anlamaz motordan surerkenki sıkıntıları soledi sadece bana 600 e geldi sanada o fiyattan vericem dedi ben alcam ustume gecirmesi 110 tl toplam 710 a geldi bunları yapdırırsam 300 tutsa duz 1 bin olacak sigorta kendime gecirirsem onu saymıom ne kadar tutar ama motor ucuz bi motor az once bindim inincede 2 resim cekdim onları atayım birde bakın grenej saglam degil gozuo zaten grenajıda komple degişirsem ne tutar size bu motorda bana bin lirayı gecmez dye dusunerekden hareket ediom inş gecmez bin lirayı cope atıomuscasına hareket edicem alıcam yani beni evden işe işten eve ek iş bulusam işden cıkınca ek işe arada gezdircek bi motor gibime geldi dısardan durusu sizce nasıl kız bindirilirmi arkaya garip dururmu hos dururmu yani gorunusde onemli benim için
şimdilik butcem bu arkadaslar sakın hani baska bişe onermeyin sadece bu motor uzerinden fikirlerinizi istiyorum abilerim arkadaslarım 
RESİMLER BİLİORUM NET DEGİLDE MOTOR BU AZ ONCE CEKEBİLDİM AKSAM AKSAM TEKRAR DAHA CEKEMICEM FOTO .S fikirlernizi bklıorum
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
RESİMLER BİLİORUM NET DEGİLDE MOTOR BU AZ ONCE CEKEBİLDİM AKSAM AKSAM TEKRAR DAHA CEKEMICEM FOTO .S fikirlernizi bklıorum