Biricik kaskım

evet arkadaşlar uzun zaman once aldıgım kaskımı begenıze sunuyorum:wiinkk:

uzun zamandır yazamıyordum malum ÖSS yuzunden:pale:ama bugun kendıme tatil verdim ve sizlerle beraberim

kaskımın markası gdr sitemızden bi arkadaştan almıştım ama adını unuttum bu yay-zıyı okuyorsa kusura bakmasın fakat cok tesekkur edıyorum cok ucuza aldıgım kask cok saglam ve guzel cıktı

tabi kendımce bi iki yapıştırma yapıştırdım kaskıma guzel oldu diye dusunuyorum bakalım siz neler diyeceksınız

bu arada bi iki anımıda anlatayım:cherry:

gecenlerde arkadaşlarla alışveriş merkezıne gittik guvenlikci kaskınızı musteri hizmetlerıne bırakın dedi tamam dedik ve girdig içeri musteri hizmetlerındeki arkadas benı ıyı bi kesti sonra kardeş kask cok guzelmış dedi nerden aldın dedi ist getirttim dedim yapma ya dedi cok guzel dedi bizimkiler hep hava alıyor bunlar iyidir dedi bende evet iyi dedim sonra kaca aldın dedi bende sıfırı 150 milyon civarı dedim adam bi şaşırdı:mrgreen:yapma ya dedi o kadar pahalı mı dedi bende evet dedim canımı sokakta bulmadım dedim paraya kıymak lazım dedim adamda haklısın ama dedi benım cocugun dersanesi var onun taksitleri falan bitsin dedi bende alayım dedi sonra bende iyi olur dedim ama adam sırf altta kalmamak için dedi bende neyse gorusuruz dedim gittim:queen:

lafı uzatmadan fotolara gecelım

buyrun

MFS(adımın başharfleri)

her goren kan grubuna cok iyi olmuş bunu yaptıgın diyorlar sankı bana dahi gibi davranıyorlar:queen::queen:

arkadaşım seni üzmek istemem ama bende aynısını amıştım 80 tl 2 ay önce orjınal gdr olmadığını sonra diğer kaskımı almaya gittiğim yerde öğrendim satıcı bunun orjinalini getirdi,mesela vizörü tutan kısım onda metal rengi değildi,şeffaftı.ben artık onu kullanmıyorum,çok kötü bir kask değil ama çok ta sağlam bişey değil,imkanın olduğunda orjinalleride çok pahalı değil alırsan daha iyi olur.bunun iç süngerleri yumuşak bir de diğerini tak tam sarıyor kafayı

http://www.mertmotor.com.tr/akse.htm
istersen bir kontrol et,açılan sayfanın 2.sine tıkla en alt sağdaki kaska tıkla.gdr 85.tl ben 80 tl almıştım

buda taklit olan seninkinin gümüş grisi ve parlak olanı seninki mat siyahı

orjinali bu ve bunun fiyatı 150tl http://www.motobakkal.com/catinfo.asp?cid=48
birde buna bak farkı anlayacaksın.

Son düzenleme:
benim hala elimde var eminim.hatta resimdeki kaskım da o çakma gdr dir.:mrgreen:sonra full face denilen tam kapalı kask aldım orjinal gdr nin resimlerinden en üstte olanından.biraz boğucu ama en güvenlisi artı ne kasklar var 150 tl en uygunları bunlar.
nolan lar vs 1000tl kadar yolu var

Son düzenleme:
arkadaş bana gumrukten aldık ucuza demişti orta kaliteli demişti

cok uzuldum ya:salut:

Neyse fiyattan yırtmışsın.sana tavsiyem imkanın olunca değiştirmen allah korusun yüz üstü kapaklansan onun ön vizör camı parçalanabiliyor,sakatlar seni.diğerini adam gözümün önünde söktü ve dizine hızla bir vurdu 2 ye katlandı ama kırılmadı.bu da esnekliğinin önemini gösteriyor.
kaskı bayağı çaça yapmışsın ama üzgünüm .bilgin olsun diye yazdım bunları.

Son düzenleme:
artık aldık ve sınava kadar değiştiremem barı yorum yapın ya nasıl olmuş?cok uzgunum ya offf offf etraf nelerle doldu

ya hakkaten şimdi iyice bakınca belli oluyo,vizör açma yerinde resmen vida duruyo ya,nese çok fiyat vermemişsin sağlık olsun...

evet orası vidalı gevşeyınce falan sıkıyorum ordan olmaması mı gerekir?

valla diyecek birşeyım yok malesef kaskımdan cok sogudum:pr:hiç boyle birşey beklemıyordum

güle güle kullan da bişey hatırlatıcam kask ta gördügüm kan gurubunu yazmışsın kaskkını emanet bi arkadaşına verirsen sorun olabilir allah vermesin kaza anında :cat:

güle güle kullan da bişey hatırlatıcam kask ta gördügüm kan gurubunu yazmışsın kaskkını emanet bi arkadaşına verirsen sorun olabilir allah vermesin kaza anında :cat:

biliyorum zaten kaskı babam ve ben kullanıyorum kan grupları aynı fakat arkadaşlarıma vermıyorum zaten pek o yuzden sorun olmuyor

Valla kask önemli.millet 2.el motor parasını sırf bu tür ekipmanlara harcıyor sırf daha güvende olsunlar diye:)

akşam akşam korkuttunuz beni ben de dün bunlardan aldım iyice inceledim ben orijinalini 160'a aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar