biri yardım etsinnnn:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar,

R6 hızlı ve güçlü bir makine...gerçi ben sizi temin ederim 125 lik motorlada yolda ölünür:) emin ol daha güvenli falan değildir..

Burda bence önemli olan...yeni başlayan birisi olarak zihniyetin

Son zamanlarda gördüğümüz bazı kazalarda racing motorsiklet kullanan arkadaşların ağırlıklı olarak kazalara karıştığını farketmişsindir...

o motor hızlıdır..eğer sen o motordan hızlı değilsen...sinirlerin sağlam değilse..yeterince tecrubeli değilsen..kısacası o motordan daha güçlü değilsen üzerinden atar..hakim olamazsın...sonrada bu sorumsuzluğun yüzünden polis annene seni kopmuş kafanı verir:pr:

akıllıı ol:pr:

Önce ivedi bir şekilde kursa gideceksin...işi iyi bilen ve öğretmesinide bilen birinden motorsiklet kullanmanın temellerini öğreneceksin

Dahasonra korumalarını alacaksın..öle dandik kısmından değil...adam gibi kask adam gibi koruma..bu işte 3 kuruşun hesabı olmaz..o korumalarla bile risk altındasın unutma

Ondan sonra kursdaki hocalarının da tavsiyesiyle bir motor alacaksın..o motora intibak döneminde akıllı olacsın..daima savunmda kalacaksın...şehir içi yollarda aşırı hız yapıp bariyerlei kopmuş kafanla süslemiyceksin:pr:...kendinden başka insanları tehtit etmeyeceksin..sakin efendi süreceksin..motorunla karşıdan gelen bir otomobile girip:pr:arka koltukda oturan 5 yaşında kızı biçmeyeceksin:pr:

Kısaca neyin üstüne oturduğunu fark edeceksin önce...

Daha sonra piştikçe bir gün R6 değil Hayabusaya bile binersin bunun bayan olmanla ilgisi yok...nasıl bir ADAM olduğunla ilgisi var

Biraz sert oldu kusura bakma..ama 6 ay içinde burdan sana tanrıdan rahmet acılı ailene sabır dilemek istemem tamammı???:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa ben bi bayan olarak asırı derecede motor hastasıyım ve r6 almak ıstıorum ama kullanmayı bılmıorum :( cesaretım var yapabılırım sadece gucun yetmez dıyenlere sınır oluyorum :(

En guzel bilgiyi bayan uyelerden alabilirsiniz...onlarda sizin gibi basladi sonucda..:cat:Hosgeldin yeni uye diyorum.İnsallah katilimci olursunuz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merve, öncelikle hoşgeldin...
boyun, kilon, vücut yapın, doğuştan bir yeteeneğin vb özelliklerin yok ise veya uygun değilse r6 da çok zorlanırsın.. Allah korusun kendine ve başkalarına zarar verebilirsin... benim de hic tecrübem yokken 600rr ile başladım çok şükür şimdilik yaşıyorum :) sitede peoples ve aygül var motosiklet kullanan bayanlar... onlarla konuşursan daha net daha doğru bilgilere ulaşabilirsin bence... istiyorsan birgün bir buluşmaya gel ss motorlu arkadaşlarımız var.. ki bende varım :) bi tur atalım bir gör bir dokun bir bak bir sesini duy.. sonra kararını vereceksindir...

Helim kardeşim konuyu beraber okuyoruz, benim için bir şeref :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:19 AM ----------

atıyorsun!!!!
Gökçen arkadışımız günde 100km yapıordu motosikleti ile.. bence hiçte acemi değil, aksine pek çoğumuzdan tecrübeliydi... bir anlık dikkatsizlik sonucu olanlar oldu...

evet ya 3 serit gidiş üç serit geliş yolda elini kolunu sallaya sallaya gidip geliyordu rahmetli 2. uzun yol tecrubesi ölümü oldu.. sizde şimdi buna tecrube diyorsunuz ist içinde sabah ve akşam 30 km hızla ya gidiyordu yada gidemiyordu of ya nekadar cok şey biliyorsunuz daha cok taziye başlıgı görürüz burda :pr::pr:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gazetelerin yazdığı, konuştuğumuz arkadaşlarının yalancısıyım ben... "di" li gecmiş zaman yerine "miş"li gecmiş zaman kullanabilirdim... ayrıca 125lik bir makine ile haftada en azından 4 kere 100kmlik yol rahatca yapılabilir bence... 50 kağıt anca yakar eeeeen fazla...
SS makinesine artcı olacağı sürücüde önemli bence... arkasına alıp dip gaz giden biri olursa elbet korkutur!!!

Dostum sakın şahsına saldırı olarak algılama, Gökçen konusunda gerçekten hassasım, gazeteleri felan da boşverin, hepsi işkembeden sallıyor.

SS makineye artçı konusu içinde istatiksel olarak bakmak lazım, Gökçen'den 1 ay önce Gökçen'in bir başka bayan arkadaşı SS arkasında kafası bacağı koparak feci şekilde vefat etti, bunun forumumuzdaki kaza başlıklarında da bir çok örneği var.

Bu kişiden kişiye değişen bir şey değildir, aynı zamanda çok sakin 40-50kmh hızla dolaşan aynı zamandada SS delisi olan bir karakter yoktur, vardırsa da o adam gerçekten psikolojik olarak bambaşka bir rahatsız ve tehlikedir.

Özellile bir SS'in kapasitesini göstermek için bir bayan artçı alınıyorsa, bu sürücü bu test sürüşü esnasında normalde dahi almayacağı riskleri alır, durumu ölümcül yapan bu.

Yapmam yapmaz dememek lazım, bu SS'e başlamadan önce ben 50-60 gidicem tipine hastayım süratla işim yok demek gibi bir şey sadece kendini kandırırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ya 3 serit gidiş üç serit geliş yolda elini kolunu sallaya sallaya gidip geliyordu rahmetli 2. uzun yol tecrubesi ölümü oldu.. sizde şimdi buna tecrube diyorsunuz ist içinde sabah ve akşam 30 km hızla ya gidiyordu yada gidemiyordu of ya nekadar cok şey biliyorsunuz daha cok taziye başlıgı görürüz burda :pr::pr:

ben en azından gazetelerden, aynı yolculukta yanında olan arkadaşlarından duyduklarımı yazıyorum....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murat ben bu akşam iftara rivaya gidiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum sakın şahsına saldırı olarak algılama, Gökçen konusunda gerçekten hassasım, gazeteleri felan da boşverin, hepsi işkembeden sallıyor.

SS makineye artçı konusu içinde istatiksel olarak bakmak lazım, Gökçen'den 1 ay önce Gökçen'in bir başka bayan arkadaşı SS arkasında kafası bacağı koparak feci şekilde vefat etti, bunun forumumuzdaki kaza başlıklarında da bir çok örneği var.

Bu kişiden kişiye değişen bir şey değildir, aynı zamanda çok sakin 40-50kmh hızla dolaşan aynı zamandada SS delisi olan bir karakter yoktur, vardırsa da o adam gerçekten psikolojik olarak bambaşka bir rahatsız ve tehlikedir.

Özellile bir SS'in kapasitesini göstermek için bir bayan artçı alınıyorsa, bu sürücü bu test sürüşü esnasında normalde dahi almayacağı riskleri alır, durumu ölümcül yapan bu.

Yapmam yapmaz dememek lazım, bu SS'e başlamadan önce ben 50-60 gidicem tipine hastayım süratla işim yok demek gibi bir şey sadece kendini kandırırsın.

bir tanışalım dostum:) ben bayan arkadaşlarımı arkama alıyorum ve 600rr ile boğaz yolunda 60-70 gdiiyorum.. her zaman nabza göre şerbet veririm.. Arkamdaki insanın hayatını tehlikeye atacak en ufak hareket yapmam.. bence yapanda yoktur... haddime düşmez sanırım ama yanlış düşünüyor olabilirsin:rendeer:

ben en azından gazetelerden, aynı yolculukta yanında olan arkadaşlarından duyduklarımı yazıyorum....

arkadaşlar bu konuyu uzatmasnız daha iyi olacak belkide....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok yok degil anlayan anladıda işine gelmedi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------

arkadaşlar bu konuyu uzatmasnız daha iyi olacak belkide....

dogru söylüyorsun şimdi kuranı kerimden ayetler yazmaya başlarlar burayada

bir tanışalım dostum:) ben bayan arkadaşlarımı arkama alıyorum ve 600rr ile boğaz yolunda 60-70 gdiiyorum.. her zaman nabza göre şerbet veririm.. Arkamdaki insanın hayatını tehlikeye atacak en ufak hareket yapmam.. bence yapanda yoktur... haddime düşmez sanırım ama yanlış düşünüyor olabilirsin:rendeer:

bide utanmadan söylüyosun rezillll... :p

erdem sende çok yavaşsın be ss emi biniyon scooteramı belli olmuyo :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

ben ss artcı almamaya calışıyorum onu tabiyat edindim ben ss bindimmi surat yapmak için biniyorum o yüzden başkasının hayatını tehlikeye atamam yada arkamdakinin bir hatası yüzünden kendi hayatımı tehlikeye atamam :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben ss artcı almamaya calışıyorum onu tabiyat edindim ben ss bindimmi surat yapmak için biniyorum o yüzden başkasının hayatını tehlikeye atamam yada arkamdakinin bir hatası yüzünden kendi hayatımı tehlikeye atamam :queen::queen:

abicim motor ss, kızlar icin birde fazer yada başka bişeymi alalım :queen::queen: hararet yaptırmayacak şekilde yavaş yavaş gidiyorum :queen: motor üstü romantizm, hatun sırtımda oluyor daha ne isterim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abicim motor ss, kızlar icin birde fazer yada başka bişeymi alalım :queen::queen: hararet yaptırmayacak şekilde yavaş yavaş gidiyorum :queen: motor üstü romantizm, hatun sırtımda oluyor daha ne isterim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

he ben öyle yaptım :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar