Biri MT-Eskişehir 'mi dedi? :)

dostlarım bende mükemmel eğlendim bugün kışın bütün miskinliğini ve stresini attık sürekli güldük biraz oksijen biraz duman bol sucuk bol eğlence ve çok sayıda katılım bugünü güzel hatta muhteşem kılan okadar çok şey varki hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim umarım çektiğim fotoları ve videoyu beğenirsiniz videoyu volkan kardeşime gönderdim o gösterime sokacak yılın videosu Saygılar

GKN

helal olsun:cat:
çok güzel olmuş sohbet muhabbeti olmuş, afiyet şeker olmuş, keyif gıcır,macera kıyamet olmuş:)
özendik size eskişehirrrr:cat:
izmirden soora eskişehirede uğramak lazım mangala:queen:

ewet eskişehir topiğine benzemiş

Hönk:silent:Eskişehir topiğindeyiz:queen:::hosgeldi

helal olsun:cat:
çok güzel olmuş sohbet muhabbeti olmuş, afiyet şeker olmuş, keyif gıcır,macera kıyamet olmuş:)
özendik size eskişehirrrr:cat:
izmirden soora eskişehirede uğramak lazım mangala:queen:

Bekleriz:cat::rendeer:Cız bız köfte yeriz:queen::queen:

Eskişehir MT den yine güzel bir gezi çıkmış. Paylaşım için teşekkürler. Burda hava çok soğuk. (Sivas -32 derece)

merhaba arkadaslar
helal olsun yaa
güzel gezi yapmıssınız aranızda olamadıgım için üzgünüm. (beni bi bu havalar bi de dominos mahvetti)
hepinize teker tker selam ve sevgilerimi iletiyorum.
en kısa zamanda beraber gezmek üzere..

arkadaşlar güzel kopmuşsunuz tekerinize sağlık uscukların kokusu buraya kadar geldi maille ekmek arası uscuk yollasanız olmamı:queen:

arkadaşlar güzel kopmuşsunuz tekerinize sağlık uscukların kokusu buraya kadar geldi maille ekmek arası uscuk yollasanız olmamı:queen:

Ustaaaa çek oradan yarım sucuk-ekmek...Yanında abimize ayranda verelim...:cat:Karşı taraftan sende bize Adana Kebab yolla abi bol acılı...:queen::queen::queen:

herkese herşey için tekrar tekrar teşekkürler.İyi ki varsın Eskişehir MT:rendeer:
Sizlerde çok sağolun diğer illerden yazan abilerimiz.Seneye inş. iş başı yapabilirsek bakalım hangi MT il grubuna katılacağım.isterim ki Konya,Antalya ya da İzmir olsun:) bakalım nasip artık o zamana gelice göreceğiz.Vatanın her karış toprağı bizim memleketimizdir:cat:

merhaba arkadaslar
helal olsun yaa
güzel gezi yapmıssınız aranızda olamadıgım için üzgünüm. (beni bi bu havalar bi de dominos mahvetti)
hepinize teker tker selam ve sevgilerimi iletiyorum.
en kısa zamanda beraber gezmek üzere..

oooouw foresterim,engin abim nerelerdesn abi sen yaa.Bi domino's a girdin giriş o giriş kimse göremedi hangi kuyuya kaçtığını:cherry:En kısa zamanda tekrar görüşebilmek üzere abi kib. Allah kolaylık versin işlerinde...

Herkezin emeğine yüreğine bileğine sağlık...
Bilhassa o sucuk ağaçlarını zamanında oraya dikip yetiştiren yüce şahsiyete ayrıca teşekkürler.....:p
enkısa sürede daha verimli (tavuk ve ette olabilir) ağaçların bulunduğu bir mekanda bunu tekrarlayalım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar