Biri beni durdursun :P

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaaaaaa ya diorum aldım diorum motorumu sonunda hemde asya masya alcam derken ne aldım tahmin edin hehehhe babalar gibi bayana yakışır honda cbr 125 repsol aldım :bounce: ya işte budur ama nitekim kaskım yok varda xl yani kafamdan çıkıyo hele istanbulda dün bi rüzgar vardı kafamdan çıkcak sandım kask almaya para kalmadı tabi :pale:aldımya motoru sonunda hehehehhe :queen:

e güle güle kullan diyelim, hayırlıl olsun... ama o kaskla binmemeni tavsiye ederim.

Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin. Valla yeme içme git kendine bi kask al . ALLAH korusun sonra üstünü başını yırtmaktan iyidir..

hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler.ama kask sorununu acilen halletmen lazım.

hayırlı olsun

neredensin bilmiyorum ama istanbul da olduğunu tahmin ediyorum..pazar günü pikniğe gel kask ayarlarız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun. kazasız sürüşler:)

büyük kask kuLLanmazsan iyi edersin arkadaşın dediği gibi yemeyip içmeyip bir kask edin... düşüp kaskı kırmak kafayı kırmaktan iyidir....

Hayırlısı olsun kazasız belasız taksitle maksitle git bir tane al olmadık bir yerde gelip biri çarpabiliyor başını taşlara vurma sonra bak arkadaşlar yardımcı olacaklarınıda söylüyorlar...

Hayırlı uğurlu olsun destinyofrock.Kazasız belasız sürmeni dilerim ama herkesin dediği gibi KASKSIZ ASLAAA binmee.100 metre öteye gidecek olsan bile binmee!!!Senden rica ediyoruz bak bunu.:rendeer:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Aman ablacım şakası yok! Nolur düzgün bir kaskla korumalıklarını alıver.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar