... evet direk gaz verince gider ....frene basınca durur..![]()
Mükemmelsin abi .. :wiinkk::rendeer::cherry:
... evet direk gaz verince gider ....frene basınca durur..![]()
naasil yani? sagir & dilsiz arkadasin trafikte motorsiklet mi kullaniyor?r:
İnan hiç bir zorluğu yok scooterın.Arkadaşın yada herhangi bir tanıdığın varsa pratik yapmaya çalış benim gibi hayatında(bir kaç kere bir kaç metre) 2 tekerli motorlu bir araca binmemiş biri bile direk scooter alıp trafiğe çıkabiliyorsa sende yapabilirsin.Vitesliye gelince araba ile aynı mantık ufak cc li bir motosiklette pratik yapabilirsin trafiğe kapalı alanda 2 hafta önce kullandım ne bir yan yatma ne bir stop ettirme yaşamadım korkulacak birşey yok sadece yapman gereken pratik.Benden daha uzman arkadaşlardan özür diliyorum çok bilmiş gibi davranıp yazdığım için ama aynı korkuları bende yaşadım ilk seferlerde.Buarada çıkmış motor sorularını 2 tanesini çözdüm sorular çok basit çalışmadan bile motor hakkında bilgin varsa geçersin.24 ünde bende giriyorum sınava.Başarılar cümleten.
sınav yerine sabahın köründe gidersen orda bir sürü motorlu eleman oluyor zaten , rica edersin biraz kullanırsın , yere düşmediğin sürece de geçersin sınavdan . caanım ülkem ...
ya kardeşim valla doğru söylüyorum.arkadaş sağır ve dilsiz.trafikte motor kullanıyo.hemde işe gelirken bi tanede aynı mahallede otururan arkadaşı getiriyo işyerine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------
kardeş benim zaten e sınıfı ehliyetim var.sadece motor dersinden sınava girecem.derse falan çalışmadım.şu direksiyon sınavı korkutuyo beni.schooter motorlarda vites değiştirme olayı varmı yok mu onu merak ediyorum.gaza basınca kendilğinden gidiyomu bu alet?r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 AM ----------
bende öye yapmayı düşünüyorum.mutlaka birileri yardım eder..:cat:
kursa kayıt olurken en başındann söylediler bana direksiyon eğitimlerinin olmadığını.ben yinede kabul ettim.aslında motosikleti olan bir arkadaşım var.schooter kullanıyo.geçen gün söyledim.bana öğretecek.ama arkadaşım sağır ve disiz.aynı işyerinde çalışıyoz.
kursa kayıt olurken en başındann söylediler bana direksiyon eğitimlerinin olmadığını.ben yinede kabul ettim.aslında motosikleti olan bir arkadaşım var.schooter kullanıyo.geçen gün söyledim.bana öğretecek.ama arkadaşım sağır ve disiz.aynı işyerinde çalışıyoz.