tüv de kalırsın .. gözümün önünde çocuk yamaha gsxr orjinal motorun kendi aftermarket led li sinyallerinden taktı diye adamlar bıraktı git orjinalini tak gel dediler.. düşünkü o parça birde o model için üretilmiş..
kaldıki yanlış anlamada olumsuz bir şey için demiyorum ama sen daha bu motorun bir ampülünün parasını ödiyemiyorsan saatli bir bombanın üstündesin onu bilesin hadi yan yatırdın deposu ezildi çatladı ,grenajı kırıldı , farı çatladı oldu oldu kul yapımıdır yıkamada ekranı su aldı arıza yapdı kadranı o zaman ne yapıcaksın..
işte ondan diyorum motoru almak kolay genel giderlerini idame ettirmek zor işdir.. sonra böyle bajajınkinimi taksam , kanuninkinimi taksam diye sohbetler geçiyor kaldıki satarkende kötü imaj oluşturur ben şahsen mt25 alıcak olsam senin motoruna gelsem bajaj,kanuni v.b sinyal yada stopunu görsem almam adam daha bir sinyali ampülü alamıyor bu motora hiç bakamamışdır motor bitikdir derim.. emin ol pek çok insandada aynı izlenim olur.
Tekrar ediyim Yanlış anlama bunları anlaman için diyorum olumsuz negatif anlamda demiyorum..