Birde bu acidan viraja bakalim..Nefis video..

Viraja girerken konumun, hizin, vitesin, bakislarin yonu, zamanlama... Bunlari topluca gorebileceginiz ender videolardan biri... Keyifli seyirler...

Anca böyle izleriz zaten, böyle asfalt yokki viraj ortasında dev gibi çukurlar var, motorun zıplamasından virajda kıçı başı oynuyo.

Son düzenleme:
peki ama hangisinin dönüşlerine bakışşlarına bakalım? ninja 300 lü arkadaşın en dıştan girdiği bi viraja r1 li arkadaş en içten bile girebilmiş zaman zaman genelde ninja 300 dıştan dönmüş ? hangisi doğru oluyor şimdi?

maalesef biz yollardaki çukurlardan, rögar kapaklarında kaçmak için kendimizi yola odaklıyoruz, bu tür şeyler bize çok lüks. Hele ki büyük araçların tekerlerinin yaptığı göçüklerden bahsetmiyorum bile.. Yollarda anca çok kötü kaplama malzemeleri kullanılıyor, ülkenin tamamını yol yapsalar neye yarar. Üretilen motorsikletler Amerikan standardındaki yollara göre yapılıyor, daha alacak çok yolumuz var :(

Bazı virajlarda konumlanma hatası var. Onun haricinde her şey doğru. Biz bu şekilde ülkemizde viraja girmeye kalksak ya asfalt kalitesinden, ya yoldaki çakıl, yağ, mazottan kayarız, yada karşıdan gelen öküz bizim şeridimize girmiş olur kafadan patlarız. Viraj yapmak güzeldir, benim tavsiyem ya pistlerde yapın, yada hiç viraj yapmaya kalkmadan emniyetli sürüş yapın. Hayatta kalın.

Motosikleti
Dominar 250
yaklaşık 1 dakikaya yakın seyrettim
Konuyu açan arkadaş hangi sürücü yanlış hangi sürücü doğru
bi aydınlat bizleri

Yollar gaymak gaymak, bizim yollar değil videodaki yollar gaymak, yanlış anlaşılmasın :p

Asfalta bakmaktan adamları izlemedim bile, 1 dk içerisinde de moralim bozuldu videoyu kapattım.

Gelip bu asfaltta yapsınlar o virajları da görelim ak koyun kim kara koyun kim:

bozuk-yollarda-dikkatli-olun.png

bozuk_yollari_artik_kendisi_bildirecek_h29082.jpg

Son düzenleme:
30 saniye izledim, ne viraja doğu çizgiden giriyorlar ne de girdikleri virajda doğru bir çizgi tutturabiliyorlar. arkadaki gene bir nebze iyi. öndekinin önüne her hangi bir engel çıksa adam direkt geberecek gerizekalı.

Arladaslar arkadaki surucu viraj disiplini tartismaya acik degil, olmasi gereken sekilde konumlaniyor.

Aynı disiplinde yolda diz koyarak dönmek de var mı acaba :p
virajın içine girmemek, geniş görmek, erkenden gaz açmamak gerçekten tahmin ettiğinizden çok daha önemlidir fakat o diz yerdeyken kontrol ve görüş maalesef kısıtlanıyor

Ekleyen arkadaş virajı güzel almalarından ziyade kameranın konumunu kastediyor.. Sanırım.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Öndeki sazanın kafa sürekli karşı şeritte.
Bir gün karşıdan gelen bir araç alır götürür o kafayı.
Sarkmak yerine kurallarına uygun bir şekilde virajı alsa motosikleti düzeltmesi daha kolay ve hızlı olur ama o risk almayı tercih etmiş.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
ve tekrar görüyoruz ki bizim ülkede sallasan valentino rossi anasını satim :D yine neyi beğenmediyseniz video bekliyoruz bi gelin aydınlanak hele.

kaliteli asfalt bize çok fazla, şu kafalara bak ya:D

Siz turkiyede motosikletle virajlara bole yatin ucuncu virajda yerde surunup kivilcim cikartirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar