Konusu acilmisken ben de bahsi gecen motovlog ile ilgili bir sitemde bulunmak istiyorum.
Hocam guzel bir degerlendirme olmus, elinize saglik. Eklediginiz sarki da , video duzenlemeniz de cok hos.
Simdi konudan ayri olarak motovlogger konusunda ciddi sikintilar var benim gordugum. Misal bu ninjali abimiz...
Kendisinin ilk takipcilerindenim, ilk koydugu trafik videolari, yagmurlu havada islak zeminde surus gibi videolarini cok begeniyordum, ve severek takip ediyorum. Tamam bu adamlar profesyonel degil, egitmen de degil ama ayni sehirde ve guzergahta motosiklet surup deneyimlerini paylasan birini bulduguma cok seviniyordum.
Taaa ki su videoyu kanalindan paylasana kadar ;
https://www.youtube.com/watch?v=Pj8m3wm0ADg
4. dakikadan sonra bir izleyin.
Ilgili videonun altina yorum biraktim, benim gibi dusunen takipci sayisi bayagi bir cokmus ki ayni yorumlar begenildi ve en ustte gosterilmeye baslandi.
Sagolsun abimiz bu konuda birseyler yazacagina veya sonraki videolarinda bundan bahsedecegine videoyu yoruma kapatip, duymazdan gelerek devam etti.
Sunu ogrendim, 500 milyon km deneyimi de olsa, altinda kullandigi 25. litrelik motoru da olsa bu is hakkinda ahkam kesmek egitmen harici kimsenin harci degil.