Birde 600RR Deneyelim:P

Aslında motosikleti alalı baya olduda resim çekecek vakit bulamamıştım,Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah kazasız sürüşler dilerim...

GSX-R600 K6'dan sonra kıyaslama yaparsak plastik aksamları çok kaliteli gelmedi bana (2012 mod), kullanım konusunda virajları daha kararlı geldi bana, suzukiye göre bi nebze daha atak, frenler başarılı güven veriyor, oturuş pozisyonu daha konforlu ama benim boyum 1,90 olduğu için kapanamıyorum yatınca farları görüyorum sığamadım:p Genel olarak iyi yaa ama bindiğim ilk gün dediğim laf "neden satım ben Suzukiyi" oldu :silent:

Kullandıkça aktarmaya çalışırım deneyimlerimi, son olarak ama en önemli nokta yakıt tüketimini çok beğendim ben 4.5 - 7 lt arası kullanım tarzına göre değişken

Birde Kırmızı-Beyazı daha seksi galiba siyah siyah içimi kararttı :p

i81k.jpg

l1ut.jpg

3nnj.jpg

yll6.jpg

7kq7.jpg

i4ek.jpg

hsu5.jpg

qhtg.jpg

q7ie.jpg

c39l.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. RR'ın en güzel kasasını almışsınız. Kendi segmentinde yakıt olarakta oldukça ekonomiktir kendileri.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun

Demek sendin yanimdan gecip agzimi ayirdigim :) bak yolda görürsem durdururum eger gezdirmezsen nazar degdiririm motoruna ona gore hemserim :)massallah cok testisli bi motor allah kaza bela vermesin :)

Hayırlı uğurlu olsun hocam :) en kısa zaman da suzuki ye tekrar geçişini bekliyorum :) kalite den şaşmaman dileğiyle

mLh

Maaşallah diyelim =) hayırlı uğurlu olsun :cat:

nicknamee bakılırsa arkadas otoban faresi(peugeot 106 gtı )nide seviyor :) var mı acaba ?

DKN

yamaha ve suzukiden şaşmıcaksın :thumleft: hayırlı olsun yinede kazasız belasız inşallah

Yok canım o kadarda değil, dediğim gibi suzukiden daha az yakıt sarfiyatı var vede gideri daha seri daha atak. Bir süre kullanıyım bunuda galiba son nokta 848 olacak benim :)

Maşaallah kazasız belasız :)

Bi arkadaşımla asılalım dedik hadi yol boş, gecenin bi vakti otobana çıktık, rolling yapacaz, 600 RR kullanıyor kendi, üç korna sonra gaza oturmaca, neyse başladık, baktım yatmış motora kask, ön cama entegre, çatalı gözüküyor arkadan, dizler karna çekik, kollar dirsekten V şekilli neyse, yanından tam 90 derece oturuşumla sol elimle cebimde bir şey kurcalarken geçişim çok üzdü kendisini :)

192 cm'yim, bi kere bi 50 km kadar GSX-R 600 kullanma gafletinde bulundum, tır çarpmış gibiydim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar