...BİRDAHA SİTEYE KÜSERSEM FATİH ÜREK OLAYIM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caninin sagligi kardesim baska birsey istemem, ben 1971 den beri buradayim ve sade bir 1986 da birde 1989 da oralara geldim. Eminim degismistir, hayirlisi onumuzdeki seneye oradayimki sen bana balik ismarliyacakmissin :bounce:
Burayi chat e dondirduk be sen hakikaten messenger e gir be Mete, benim man [email protected]

Sevgiler :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han, topici

+ ...BİRDAHA SİTEYE KÜSERSEM FATİH ÜREK OLAYIM...

diye açmışsın, dolayısıyla Fatih Ürek e cevap hakkı doğdu. kendisinden bir açıklama bekliyoruz... :p

Super Moderator
10 ay falan da dayanamıyorum...::koop::

GÜNCEL(ya da HORT farketmez...:p)

::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::::koop:: ::koop:: ::koop::::koop::::koop::

çıktı bizim kirli çamaşırlar...:p

ulan sitede akım yaratırdım bir zamanlar...fenomendim...millet bugün Mete Han ne yazmış derlerdi...yalan olduk...kocadık...forumlarda 1 yıl demek 20 yıl demek...nerde o eski günler...:p

Super Moderator
Hey gidi günler....Akımlar böyleydi zamanında.

-Bak bakalım mete bugün hangi meyve oluyormuş?
-Bursa şeftalisi bugün...
-Hadi biz de şeftali olalım..!
:queen: ::koop::

just_life' Alıntı:
Duydum ki küsmüşsün bana
Dayanamıyorum dertli dertli okumana
Mutluluklar dilerim ömür boyu sana
Bense ağlarım derdime yana yana

Ne padişahın kızıyım nede ağanın
Küsme noolur manası yok bana yaşamanın

Mevlam vermiş genç yaşımda derdi
Bilmelisinki gönlüm hep seni sevdi
Mutluluklar dilerim ömür boyusana
Bense ağlarım derdime yana yana

Ne padişahı kızıyım nede ağanın
Küsme noolur manası yok bana yaşamanın.

Küsme mete_han :rendeer:

geçen bu arkadaşıma çok agresif davrandım ya...ne bileyim şimdi pişmanlık duyuyorum...sesimi duysa da bizi gönül bağına tekrar alsa...üzüm yesek kendisiyle...ama Gelişimle ilgili bir konuda bi laf etti üzerime alındım...:pale:

neyse yalan dünya ya...

Super Moderator
Abi işe duygusallık katıp komediyi kaynatıyormuşsun gibi geldi...
Bozmayalım moralleri, eller havaya...::haapppy:

haydi hobareyyy...eller havayaa....harbi madara olduk gibi geliyo ama olcan yav...:)

ŞOK ŞOK ŞOK!

mete_han için ortaya atılan Fatih Yürek ve şeftali iddialarından sonra şimdi de geyikçi iddiası gündeme bomba gibi düştü

:queen: :queen: :queen:

mete_han
Duygu ve düşüncelerini bu kadar açık yazmana sevindim teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için...

Ben o mevzuyu çoktan unutmuşum bile ve sonuçta hepimiz insanız yanlışda anlarız yanlışda yaparız..
Bende yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için senden özür dilerimm... Bu kadar geç cevap yazmamın sebebi Emok festivalinde olmamdan dolayı idi görüşmek üzere saygılar...

aynı sevgi ve saygı benden sana olsun...en özür ben dilerim ama dostum...:p :rendeer:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************Site Yöneticisi: crato **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizin geçmişine ışık tutan,arşiv niteliğinde başlıklar bunlar.
Bu başlıkları neden hortlattığımı sorarsan,bir yerlerden kulağıma cumhurbaşkanlığına aday olacağının haberi geldi.Faidesi olur diye bir hatırlatma yapayım dedim ahaliye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar