Aldım 2016 da sıfır. stop etmeye başladı servıse gıt yazılım attır.
dısk yamuk cıktı git servise yaptır.
kafadan kuyruktan gelen cızırtıılar vs.
Bozulan gösterge.
Motor blogunda terleme yağ kacırma.
Bunların hepsını serviste garantı surecınden cozdum ama sorun bu degıl zaman ve kötü mal.
1.5 ay önce garantı bıttı bugun motor şanzuöam dagıttı. hemde hayatımda hıc teker vs denemedıgım halde.
bajajdan uzak durun kucuk sorunlar mıgde bulandırıyor. sayamadıgım bırsuru sorun var daha. örn kışın gostergenın çalısmaması gıbı.
2014 model olmasına rağmen stop etme sorununu asla yaşamadım. Şanslı azınlıktanım.
Disk yamukluğu benim de başıma geldi.
Kafadan, kuyruktan, artçı peglerinden gelen zırıltılar bazen beni çıldırtacak seviyeye geliyor.
Gösterge yılda 3 kere saçmalayıp kendi kendine düzeliyor.
Motor bloğunda statör kapağı tarafından bir yağ sızdırması var. Sıvı conta ile çözmeye çalıştım ama nafile. Yağ eksildikçe dolduruyorum.
Bu motosiklet TR piyasasına sürüldüğünde fiyat etiketi rakiplerinden çok çok daha avantajlı bir değere sahipti. Evet rakipleri taş gibi sağlam motosikletlerdi ancak tipsiz, 50 yıl öncesinin motor teknolojisini kullanan güçsüz aletlerdi. Sağlamlık ve sorunsuzluk arayanlar zaten bu markaya hiç yanaşmadı.
Bu motosikleti bu sorunları bilerek aldım. Elim anahtar tutuyor ve gerekli aletlerim vardı. Hem motoru merak ediyordum, hem de param ancak bunu almaya yetiyordu. Aldığım için asla pişman değilim, ancak bu motosiklet ömürlük binilecek ve işte aradığım bu dedirten cinsten değil. Bütçeyi toparlayana kadar hem tecrübe edinmek, hem klasik commuter tipli güçsüz bir motosiklete binmek yerine tercih edilecek türden. Yabana atılacak kadar kötü bir motosiklet değil ancak ben bunu alırım ömürlük binerim diyenlerin uzak durması gereken bir model kesinlikle.